Vezi Profil: EHR - SeoPedia Forum
Un tip super de treaba, ofera mai mult decat pune pe factura.
Nu e extrem de avansat pe seo sau incisiv, dar in materie de hosting "zice ca din carte".
Versiune printabilă
Vezi Profil: EHR - SeoPedia Forum
Un tip super de treaba, ofera mai mult decat pune pe factura.
Nu e extrem de avansat pe seo sau incisiv, dar in materie de hosting "zice ca din carte".
Am primit si un feedback de la cineva de la mxhost pe PM
Eu ii recomand, am un cont shared la ei + inca unul pentru un client, viteza de incarcare a site-urilor este incredibila. Suport bun, iti raspund si la 2 noaptea (prin email). M-au ajutat de fiecare data.
rohost.com sunt cei mai buni din Romania.
Colaborez cu ei de prin 2005 sau 2006 si pot spune ca au un suport tehnic de nota 10. Pentru cata reclama (meritata) le-am facut, ar trebui sa ma premieze. Am testat si hostway si dezamagire totala.
Pentru VDS as recomanda si limehost.ro
Recomand MxHost.ro pentru servere dedicate sau vps. Multa lume apreciaza suportul tehnic de la MxHost. Si eu il apreciez si le dau nota 10! MxHost detine propriul centru de date in Cluj, un centru de date in care am fost personal de mai multe ori.
Desi in program este precizat ca duminica nu se lucreaza. Adrian mi-a raspuns la ticket duminica dupa-amiaza :) Suport de nota 10
Am primit o oferta foarte buna de la mxhost.ro, au dat dovada de maxima flexibitate pana acum si ma decis sa ma mut la ei
Salut, dar de cei de la clausweb.ro ce parere aveti ?