De vreo 10-15 min nici un site hostat pe hostgator nu functioneaza...nici macar hostgator.com
La voi mere ? Sunt picate doar ceva dnsuri ...sau nu merge accesat deloc?
Versiune printabilă
De vreo 10-15 min nici un site hostat pe hostgator nu functioneaza...nici macar hostgator.com
La voi mere ? Sunt picate doar ceva dnsuri ...sau nu merge accesat deloc?
Nu merge nimic nici la mine... Pe DP s-au facut 4 threaduri in acelasi minut pe aceeasi problema :)) Update-urile lor aici: http://twitter.com/hostgator
Eu am site-uri pe 2 servere de la ei si nu merge nici unul din ele.
o fi luat dracu foc
nici la mine nu merge nimic...treaba e ca si telefonul nu merge ca am incercat sa-i sun..sa-i intreb de sanatate..eu cred ca ma saboteaza Mircea Badea :))
Sunt probleme cu datacenterele, n-am mai vazut niciodata asa ceva de la HostGator. Eram chiar multumit de ei... ma duc sa-mi iau punga de pufuleti sa vad cum evolueaza situatia.
up again :)
uffa..m-au cam luat transpiratiile..
Ba, voi nu dormiti? :)
N-am prins faza, dar se pare ca n-a tinut mult...
N-am fost pe faza cand a fost picat (cred ca dormeam), dar cu ocazia asta le-am dat follow pe twitter. :)
M-ai cade si hostgatorul :) credeam ca numai hosturile din romania cad dar vad ca si la case mai mari se intampla
@supercar: daca pica in Romania un datacenter intreg... il rezolva in cateva zile, nu 25 minute. Asta e diferenta!
ai ales prost datacenter-ul :P si in Romania sunt cateva centre de date cu servicii bune. Si pe dincolo la firme foarte mari am stat mai mult de 24 de ore asteptand sa-mi schimbe o componenta defecta.
In acea jumate de ora au fost afectate 3 centre de date de la ThePlanet probabil cateva zeci de mii de servere.
Cu volum mare creste calitatea, scade pretul. La noi centrele de date au servere de ordinul sutelor maxim.
am avut mai multe situri pe hostgator, in urma cu un an mergea bine, dar in ultima vreme tot mai greu se incarcau paginile, m-am mutat de la ei
Unde?
mi-am facut un server personal, merge mult mai repede decat hostgator