La cateva siteuri mi s-a updatat PR-ul.... parca a fost mai repede decat ma asteptam...
Versiune printabilă
La cateva siteuri mi s-a updatat PR-ul.... parca a fost mai repede decat ma asteptam...
Am observat si eu o schimbare de PR ieri pe un site pe care il vizitam mai rar, prima data am crezut ca doar mi se pare.
Se discuta deja in postul asta: http://forum.seopedia.ro/google/9028...nk-update.html.
A fost si este ...dezamagitor, pentru mine
ciudat la mine nu se vede nicio modificare... astept sa se sincronizeze toate datacenterele
in mod sigur mai dureaza pana vor fi sincronizate, insa pe majoritatea site-urilor pe care m-am uitat s-au facut modificari.
destul de ciudat pr update-ul asta :)
Si eu care mi-am verificat aseara PR si credeam ca sunt stricate toolurile.
da, observ ceva schimbari.
totusi nu inteleg ceva : de ce cand verific site.com are PR 3 si cand verific site.com/index.html are PR 4 ? e tool-ul de vina? nu ar trebui sa fie acelasi PR ?
site.com si site.com/index.html sunt doua pagini diferite
Poti sa ai PR diferit si pentru http:// site.com dar si pentru http://www. site .com
YUUHUUUU, mi-a scos un site banat :))))))))))))))) AM pierdut pr pe el dar traficu se stabilizeaza ca inainte:D.
APROPO:A fost 1 luna banat:))))(adica nu mai era in index pt site:site.com)
Felicitari, ma bucur pentru tine, deadworldisee. Apropo de PR, care e cel mai bun prchecker?
Cel mai bun prchecker este ala care iti spune PR corect...
Eu folosesc PaRaMeter
eu folosesc multi pagerank check
acum s-a updatat si la mine.. rezultate ok: un site cu PR4 are PR5, cateva site-uri au stagnat altele au trecut de la PR0 la PR2
Nu exista expresia raportata la realitate"cel ma bun prchecker" pentru ca toate fac request call la google.
Cauta pe G script page rank checker si o sa gasesti o gramada.Din cate stiu poti face max 1000 requesturi pe zi inainte sa iti iei ban temporar.
Toate toolurile de seo fac call catre google, nu e nimic genial in ele...:),totusi foloseste pt usurinta seo for firefox, este un addon care iti arata pr in rezultatele din SERPS.
mai exact 1000 requesturi/zi/ip
da,la mine s-a modificat PR. se pare ca a fost update de PR.
Si la mine a fost update...De la PR 3 am ajuns la PR 2 :( .
Eh costin nu fii suparat. Stii cum e, cand iti scade PR-ul zici "bleah, si-asa nu e bun la nimic PR-ul". Cand iti creste te lauzi cu el :)
da functioneaza bine? ca eu am situri deschise de o luna jumate cu pr 2 respectiv 3 .... ceva e suspect
ciudat update-ul asta ...
am un blog care a scazut de la pr2 la pr1, desi din punct de vedere seo, blogul este la fel ca in momentul in care a primit pr2; ba chiar am mai pus vreo 3 articole :)
Degeaba ai pus articole daca nu ai mai adunat link-uri catre el, poate chiar ai mai pierdut.
la mine nu am vazut schimbari
daca ai fi citit cu atentie ai fi observat ca am spus din punct de vedere seo nu este nici o schimbare.
In momentul in care a facut pr2, nu avea nici un external backlink asa cum nici acum nu are vreunul.
Lucrul asta da de gandit. Presupune ca google are noi criterii de selectare.
Acum eu nu am sa stiu ce insemana pt. tine schimbare dpdv seo, daca nu ai link-uri de pe alte site-uri in mod normal nu ai cum sai ai PR mai mare de 1
nu vreau sa fiu rautacios si o sa-ti zic doar sa citesti atent ce am scris pana acum.
subliniez ca mi se pare ciudata trecerea de la pr2 la pr1 din moment ce constructia linkurilor in/out este aceeasi cu cea din ziua in care am primit pr2.
nu o sa-ti mai raspund la mesaj, decat in cazul in care ai spus ceva interesant.
Nici eu nu o sa-ti mai raspund pt. ca nu am pile la Google si nu e vina mea ca ai pierdut din PR. Bafta!
esti figura :) din cauza ta se pierde ideea principala in topic
Te rog sa nu mai raspunzi la ce am scris.
Citat:
Lucrul asta da de gandit. Presupune ca google are noi criterii de selectare.