-
Google nu ma indexeaza
Am o problema... Am un site, care a fost picat cam 3 saptamani. Inainte sa fie picat a avut cam 150 de pagini indexate de google. Acum, dupa ce a revenit, are 0 google si 0 yahoo(80% din vizite imi vin din yahoo). Ce sa fac pentru ca google sa ma indexeze din nou? Multumesc.
-
Aduna link-uri, trimite un sitemap si adauga continut.
-
Incearca www.pingomatic.com
Odata pe zi.
Ping atentioneaza motoarele de cautare de noutati pe pagina ta, crawlerii vin, te indexeaza, gata :)
-
Linkuri cat mai multe si de calitate (de la situri cu pagerank sau cu pozitie buna in motoare si tematica similara )
Elimina, daca e cazul , linkurile nocive ( catre situri penalizate/dezindexate )
Adauga pagini noi la site si linkuri interne .
-
social bookmarking pt indexare rapida parerea mea :)
-
Am pus link-uri, am scos link-uri fara PR, am adaugat si continut nou si degeaba...tot nu este indexat. Alte sfaturi...?
-
pai au trecut abia 10 zile decand ai facut modificarile.. asta presupune ca le-ai facut atunci dupa ce ai scris mesajul aici :D
mai baga linkuri si ai rabdare.. ca de obicei dureaza mai mult sa te reindexeze decat sa te indexeze pentru prima oara :P
si vezi sa nu ai blocat site-ul cu robots.txt :D
-
-vezi daca nu ai blocat robots.txt
-fa un sitemap
-asteapta ceva timp ... ceva mai mult ... in rest nu stiu
si poate ajuta asta
-
Daca ai adaugat pagini noi si ai facut linking intern ,ai obtinut linkuri , a trecut timp indelungat si tot nu esti indexat atunci ai o problema foarte serioasa cu motoarele de cautare de genul spam, duplicate content sau alte motive de dezindexare ori ai linkuri nocive OBL catre situri cu asemenea probleme .
Problema e ca e greu sa obtii IBL ( de calitate ) cand ai o multime de pagini dezindexate .
-
Si eu am patit ca google sa nu vrea sa-mi mai indexeze un domeniu pe care era un blog de stiri (sitemap isi face automat, linkuri catre site-uri suspicioase nu am)... Si asa este de 1 saptamana! De ce ? Nu am aflat, asa ca reprofilare scrie pe acel domeniu...