-
Update de IBL
Vad ca s-a facut sau e in desfasurare un update de IBL. Nr. de IBL-uri de la toate siteurile mele a scazut drastic. Iar la concurenta a scazut si mai mult. Sa fie doar ceva temporar sau e un nou sistem de calcul? Voi ce observati la siteurile voastre?
-
-
Ai dreptate, se face un update sau s-a facut, la mine au aparut cele pe care le asteptam sa apara, deci e o crestere.
-
Da, si eu observ update, o scadere. Au disparut multe linkuri din directoare web si au ramas cele de pe site-uri "normale", ca sa zic asa.
Probabil urmeaza un update de PR.
-
Predictie pagerank
La mine e o usoara modificare, in sensul ca o parte din linkurile pe care le vedeam pana acum nu mai sunt , dar au aparut altele ceva mai multe ,astfel incat inregistrez o usoara crestere .
Azi , webtool-ul de predictie pagerank mi-a afisat o crestere semnificativa a pr.
-
cotect ! acum din 20-30 urmeaza PR update! pregaatiti-va google se scutura ... dupa un prfit de 1.4 mld $ ;)
-
Acum observ si eu o schimbare, am 2 site-uri care au scazut la jumatate din backlink-urile pe care le aveau.
Edit: in urma cu 8 minute Google spunea ca am un anumit nr. de link-uri pt. un site, iar acum am cu un link in plus :)
-
si la mine observ cresteri la toate siteurile. La xg am mai mult de dublu fata decat eram. Deci cred eu ca e destul de bine.
Probabil vine si update-ul de page rank.