Si la mine merge.
L-am pus, astept acum sa vad rezultatele.
Versiune printabilă
Si la mine merge.
L-am pus, astept acum sa vad rezultatele.
Interesant - un nou serviciu Google - nu se mai opresc - sa vedem ce poate face - poate renuntam la ce aveam pana acuma :D
I-am dat si eu drumul. Sunt tare curios ce stie.
l-am pus pe un site brand new, inca n-am terminat content-ul. dar vreau sa vad cum merge si daca are ceva avantaje fata de alte soft-uri de analiza statistica gratuite.
Se pare ca este inca in varianta de beta sau ia dat peste cap multimea de submit-uri.Cod:
Currently Undergoing Maintenance
Google Analytics reporting is currently undergoing maintenance and will be available shortly. Your site traffic is being logged and you will be able to see the data after system maintenance has concluded.
<span style="color:red">Later:</span> - dupa 13 ore de la instalarea scriptului nici o modificare pe pagina de statistici - mai asteptam pana maine dimineatza
Citat:
Analytics has been successfully installed and data is being gathered now. Your first reports will be ready within twelve hours.
So, la voi e ceva ? La mine inca nimic !
La mine la fel...parca ziceau dupa 12 ore. Sa vedem... :)
au cam trecut orele... nu verificati sa ne spuneti si noua care-i "miscarea"?
Nici o miscare inca pe acolo, tot in curs de actualizare date. Avand in vedere ca sunt la inceput, ca e si gratuit, suntem ingaduitori cu cele 12 ore :)
Same here....tot nimic :(...incep sa devin nerabdator :)