-
Ajutati un incepator ?
Buna,
Vad ca va pricepeti ,dati-mi si mie va rog exemplu de cateva site-uri bune in google adsense.
Incerc sa-mi fac si eu un site si sa castig un ban cu adsense dar nu prea stiu cum sa incep nici nu sunt foarte buna la asta dar sper ca in timp sa invat.
Am inteles ca se pot face 150-200 dolari pe luna cu asa ceva ,daca este adevarat ar fi extraordinar pentru mine ,nu o duc chiar grozav cu banii in acest moment.
Multumesc pentru intelegere .
-
-
-
Multumesc
Multumesc pentru raspunsuri.
Salutari
-
Care este parerea voastra despre Joomla ?Este un soft bun ,nu de alta dar partea de administrare a site-ului este foarte greoaie!!
-
Joomla este un script foarte bun si mi se pare usor de administrat ;)
Daca sti cat de cat cu ce se mananca merita incercat :)
-
joomla nu este greu de administrat decat daca nu stii engleza bine :) in rest in afara de google nu stiu ce alt serviciu adsense mai plateste mai bine...
-
Stau bine la limba engleza dar stau mai slab la limba "php" si "webmaster".
Stiti vreun tutorial care sa te invete cat de cat abc-ul ?
-
Uite aici poti invata PHP la adresa w3schools.com ;)
Iti urez rabdare si multa bafta!
-
Pentru un site simplu recomand wordpress-ul. e mult mai usor de administrat decat joomla, si te poti concentra pe continut si pe link building. mai important este sa-ti alegi o nisa buna: concurenta relativ mica, sa-ti placa, ca sa nu te plictisesti repede. eventual si platita binisor: nu entertainment, neaparat in engleza.