posibil sa fie si asa,faza este ca eu cred ca a uitat sa puna linkul de la inceput,pentru ca si eu am uitat sa-l verific...
Versiune printabilă
posibil sa fie si asa,faza este ca eu cred ca a uitat sa puna linkul de la inceput,pentru ca si eu am uitat sa-l verific...
oamenii fara cuvant!
Te roade pe tine undeva...! Una e sa renunti la link exchange prin acord si alta sa fraieresti pe altii!
Totodata te asigur ca nu bocesc la capataiul aau.ro! V2 e pe teava... Proiectele mele actuale sunt in top, deci concurenta e peste umar nu sub nas!
Te sfatuiesc sa nu te bagi!
Hai gata! Cred ca a venit vremea sa inchidem topicul si sa ne vedem de ale noatre!
Am spus ce am avut de spus, fiecare are dreptul sa creada ce doreste...
@erwin am crezut ca am incheiat acesta discutie dar se pare ca tot rascolesti...ti-am explicat cu cateva posturi mai sus care e problema cu scoaterea link-ului tau.
Problema cu link exchange-ul e cat se poate de simpla, nu mai fac link exchange si gata, daca fac cu cineva verific periodic daca mai am link-ul acolo sau nu, se poate scoate din greseala, se poate scoate ca acel site a crescut mai mult ca mine si link-ul meu il incurca...sunt multe cauze..
Referitor la cresterea de Page Rank nu am fost singurul care m-am laudat am scris si eu un singur post ca am pr 6, care e problema ta fata de mine, daca ai ceva personal cu mine spune-mi si lamurim, ne intalnim avem o discutie si rezolvam, sa sti ca nu sunt un copil de 16-17 ani sa vorbesti cu mine asa cum vrei tu, sper ca ne-am inteles si o sa-ti vezi de ale tale...concurenti nu mai suntem ca nu mai am site-uri de vanzari auto....asa ca iti doresc succes in continuare!
Rog un moderator sa inchida acest topic.
Am mentionat in posturile precedente pozitia mea...
Rezolvati problema offline...sau online, uneori e bine de stiut ce "parteneri" avem. Bine, altii stiau de la inceput...dar asta e alta treaba.
Topicurile nu se inchid decat de comun acord.