Blogul meu a aparut in 1 zi de la instalare, tot asa wordpress foloseste ping automat la mai multe servicii cand postezi si la instalarea lui de asemenea adaugarea in google.
Versiune printabilă
Blogul meu a aparut in 1 zi de la instalare, tot asa wordpress foloseste ping automat la mai multe servicii cand postezi si la instalarea lui de asemenea adaugarea in google.
si forumul meu, in 4 zile
eu cred ca un site este indexat in functie de perioada de trecere a lui G prin pagina unde este link-ul catre acest site (asta in caz de nu se face submit direct in G)
Daca G a trecut azi prin pagina asta si mai tarziu bagam un link in ea.. il va citi cand revine.. dar asta nu inseamna ca si apare in index.
daca l-am introdus acum si peste 10 min vine gogu sa citeasca pagina.. bingo.. il citeste si pe el..
Problema e falsa. Nu se spune nimic despre marimea site-ului. Un blog cu 10 posturi nu e totuna cu un site de 1000+ pagini. Pentru un site de 1000+ pagini cel mai bine e sa pui minim 2-3 linkuri pe PR 5 si atunci ti se va indexa relativ repede (1-2 saptamani). Sitemaps nu te va ajuta sa se indexeze mai repede, ci mai corect. In indexul google paginile vor aparea tot treptat, treptat, pe masura ce crawlerul indexeaza natural informatia.
4 zile pentru aparat-dentar.ro in ideea in care nu m-am obosit sa ii zic lu' nenea google nimic de el. Inca mai aveam de scris articole si de bibilit tema grafica, asa ca nu am intrat la faza de promotion. Se pare insa ca l-a zarit pana la urma ;)
Buna,
Acum 6 luni am lansat un site mestesug.ro, si l-am inscris in destul de multe motoare de cautare, cestia a fost ca nu l-a indeaxat google decat dupa vreo 2 luni!!!
Pregatesc acum un nou site, e in proportie de 90% finalizat si m-am gandit sa-l pun pe server sa vedem cum se afiseaza .....
toate bune si frumoase, intru in /cpanel? si surpriza sunt vizitat de google ..... mentionez ca nu am nici un link catre site; verific si vad ca deja am pagini indexate...
INTREBAREA: cum ma afecteaza acest lucru, mai ales ca eu abia cum pun continutul siteului; schimbari majore nu mai fac, dar inca il mai modific; sa-l las on-line sau nu?
Mersi de raspunsuri
Modifica robots.txt pana termini situl.
User-agent: *
Disallow: /
e de ajuns.
Google Indexing Many Web Pages in Real-Time
Aveti grija cu robots.txt....Citat:
A year ago you had to wait days if not weeks to see your content indexed by Google. Now many web pages are indexed in 5-10 minutes. At least that's the case for many blog homepages, which are updated in almost real time.
Google could use the ping feature of the blog search engine to get notifications when a site is updated. This doesn't work for all the blogs, so there may still be a prioritization algorithm.
eu unu zic ca te indexeaza mai repede dak dai spaga... ;)
1 zi, am facut submit in reletele sociale ca digg.com si netscape.com