Salut,
Eu unul vad de 1-2 zile ceva miscari (serioase) in SERPs, pe anumite keys; de la cateva pozitii pana la 1-3 pagini....:|
A mai observat cineva? E ceva pe "vine"?
Vorbesc de pozitii stabile in timp, nu chestii de azi-de ieri.
Versiune printabilă
Salut,
Eu unul vad de 1-2 zile ceva miscari (serioase) in SERPs, pe anumite keys; de la cateva pozitii pana la 1-3 pagini....:|
A mai observat cineva? E ceva pe "vine"?
Vorbesc de pozitii stabile in timp, nu chestii de azi-de ieri.
Nu am analizat serp's dar am vazut schimbari la vizitele de la google, la mine cel putin au crescut considerabil zilele astea.
Eu am sarit din pagina a 4-a in pagina a 2-a. Seara eram pe pagina a 4-a si a doua zi la pranz m-am gasit pe pagina a 2-a.
Da si eu am observat o creste rapida ptr. pensiunea-katerina.ro , nu ca ma plang, dar este ciudat.
Da, miscari serioase am vazut dar cred ca sunt naturale. Nu inseamna un alt update.
Confirm si eu.. Am sarit pe in keyword principal de pe pagina 4 pe pagina 2 .. in aproximativ 3 milioane de rezultate... :)
La un alt site am ajuns de pe pagina 5 pe pagina 1, la fel, pe keywordul principal...
In general am ramas in prima pagina cu toate cuvintele:twisted:
Din categoria "hai sa ne suparam degeaba"?
Si cand au fost update-uri, au fost asemenea topic-uri, si au fost utile. Ca este sau nu acum, partea a 2-a.
N-am zis ca "am atins pozitia 2, si eram pe 13", nu stiu de unde comparatia.
Detalii (se pare ca e nevoie): am obs.si schimbari in bine (asteptate, sa zicem) si in ne-bine (neasteptate si, din punctul meu de vedere, cel putin ciudate (scaderi de 10-20 pozitii); de asemenea, in ultima saptamana, au fost fluctuatii (pe un anume cuvant cheie sa zicem) de genul: intr-o zi pozitia x, a 2-a zi pozitia x + 4, alta zi pozitia x - 3, etc-etc. Nu se intampla zilnic asa ceva; doar am postat o impresie.
Ma scuzi, Krumel.
Eu am crezut ca mi se intampla doar mie, site-urile monitorizate fiind recente (cele pe care am vazut schimbari). Sa fie ceva mai mult sau astfel de fluctuatii (de ex pozitia 45, salt la outside 10k si apoi pe 70) sunt normale?
Nu va dnici un post care sa faca referire la tine too_night. Cred ca dupa anumite discutii (pe care sint sigur ca nu le-ai inteles sau cel putin nu ai fost deacord cu ele) ai inceput sa ai o antipatie nejustificata. Problema ta.
Tot ce spuneam e ca salturile de la o pagina la alta sau de la un loc la altul, sint normale, evidente, logice. Modificarile in Serps nu se fac doar dupa un update ci si in timpul lui. De asta facem SEO. De asta ne alegem domenii si cuvinte cheie. Daca am fi asteptat un update si in cazul pozitiilor la cuvinte cheie, ar fi avut rost..dpd meu de vedere, acest topic.
Nu am oprit topicul si deci puteti discuta linistiti.
Doar ca mi se pare banal sa postezi evolutia unui site dupa cuvinte cheie si pozitii, atata timp cat nu exista un update sau nu se prevede un update.
Nimic mai mult.
Si nu sint suparat... nici chiar degeaba...mi-am exprimat o opinie ca multi altii. :goth:
Din cauza asta ma intrebam si eu; eu am obs. asemenea schimbari si la 1 site vechi, si la 2+ noi, sa zicem (aprox.6luni); la unul din cele noi, poate am facut exces de zel cu link-uiala; la celalalt, un max.de 200 de link-uri in mai mult de 6 luni, nu cred ca sunt devastatoare...
Raspunsul tau a fost ref.la topic (inceput de mine); poate am inteles eu gresit referirea...; referitor la "antipatie nejustificata", chiar e total nejustificat ce ai zis! :) Sper sa ma crezi pe cuvant.
Multumesc! :)Citat:
Modificarile in Serps nu se fac doar dupa un update ci si in timpul lui. De asta facem SEO.
Dar mie mi s-au parut mai mult decat obisnuite/asteptate/etc; mi-au parut ciudate, asta ziceam, si nu doar un caz de izbeliste acolo.
Nu am facut asta.Citat:
mi se pare banal sa postezi evolutia unui site dupa cuvinte cheie si pozitii
Ma, va e rau de la caldura? Noroc ca nu-s admin ca va mutam pe offtopic :D
Au aparut ceva miscari. Ce inseamna nu stim ca nu avem insideri in G. E bine ca le aflam ca asa stim ca nu doar noua ni se intampla si e ceva general. Unele sunt normale, altele sunt putin prea mari si prea dese sa nu dea de gandit. De ce va certati aiurea? Oricum nu avem ce face decat sa asteptam si sa vedem daca se schimba ceva sau e doar o miscare normala.
De data asta miscarea e mai vizibila. Am remarcat in Google Sitemaps un update la numarul de linkuri contorizate. Also, numarul paginilor indexate mi-a sarit brusc de la 8k la 30k. Ceva asemanator pe la voi?
Au mai observat si alti miscari.
Something is different si nu stiu daca e din cauza a ceea ce se intampla cu G.
http://www.alexa.com/data/details/tr...url=soft32.com - pica la greu
http://alexa.com/data/details/traffi....softpedia.com - creste ca racheta
si eu am picat cu niste cuvinte bune azi de pe prima pagina tocmai pe a patra
interesant...
of.. da. Si la mine am fluctuatii pentru toate site-urile.
fluctuatii de 20-30 pozitii :|.
Azi am pierdut prima poztitie pentru un site care nu era in primele 10 :|
cre`ca are legatura cu nr de pagini indexate, la site-urile "mele" s`a dublat acest numar.