-
Google AdSense
Daca stie cineva sa ma lamureasca si pe mine.
Am introdus adsense(cu diverse canale) in diverse module ale site-ului meu, iar in unul din module imi pune anunturi in engleza. In restul siteului am in romana.
Cum fac sa imi puna anunturi in romana si in acel modul? Dupe ce se ia cand pune acele anunturi?
Merci
-
Incearca <meta name="language" content="Romanian" />. Desi ar spiderul ar trebui sa recunoasca limba si fara acest tag.
-
Nu are legatura cu tag-ul ala oameni buni.
Totul tine de continut si cat de relevant este.
Daca sistemul nu mai are reclame de la Advertiseri romani de afisat, sau daca continutul nu este indeajuns de relevant pt acele ad-uri, serveste ad-uri straine.
-
back-linking de la site-urile romanesti iti rezolva problema
-
Altul ... Nu mai dati informatii false.
Ma repet: TIne doar de continut.
-
userone, Poate iei o pauza. Ai facut 10 posturi. Acum e timpul sa te linistesti.
Scuze offtopic.
Relevanta si targetarea sint importante.
-
apar cum vor..cand in romana cand in engleza :)
-
da
depinde si ce canale pui... unele contin reclame si in romana si in engleza..
-
@mariuslmm + @Cristi_XP:
Reclamele apar DOAR in functie de continut. Nu conteaza link-back/meta sau orice altceva! Pe langa continut conteaza f mult si unde plasezi AdSense-ul.
Pentru a-ti aparea reclame in romana plaseaza (in cod) reclamele imediat DUPA sau IN INTERIORUL continutului principal al siteului. Sau in meniu, daca el urmeaza in cod dupa continut.
Subliniaza cu <strong>cuvant sau expresie</strong> anumite cuvinte relevante pentru siteul tau si incearca sa pui <h1>Titlu site</h1> / <h2>Titlu articol</h2> .... daca e cazul.
Sper sa ma fi facut inteles si te fi ajutat raspunsul mariuslmm ;)
-
mie in ForumHome imi apar in Romana,in forumdisplay cand in romana cand in engleza...in showthread apar in si si ...
am taguri h1 si h2 :)