La mine siteul apare in cautari. Nu pare penalizat. Cand google te penalizeaza dispari de tot, nu cazi in rezultate.
Versiune printabilă
La mine siteul apare in cautari. Nu pare penalizat. Cand google te penalizeaza dispari de tot, nu cazi in rezultate.
Penguinul este live acum, deci este ceva categoric legat de ultimele linkuri facute.
Am scanat si eu primul site care are recent cateva articole facute din bloguri .. bloguri pe care daca le verifici linkuiesc in mare parte catre exact aceleasi site-uri mereu astfel incat sunt clar vazute de catre Gogu ca si o retea de site-uri si se vede clar ca acolo se posteaza advertoriale. Cand faci linkuri din site-uri mai slabe te duci mereu pe naked url sau pe brand anchors si nu pe exact match .. niciodata nu consumi "sloturile" de exact match pe site-uri slabe, ca dupa te costa sa faci alte 10 linkuri pe ancore variate ca sa poti sa pui un nou exact match.
In plus, site-ul are 100% home page links si practic nici un deep link, pai nu e nici o mirare ca a primit o penalizare.
Cel putin in cazul primului site, marele noroc este ca ai avut cuvintele cheie in URL si multe din exact match anchors au mai fost vazute ca si brand anchors.
Benko, cu tot respectul, nu poti obtine rezultate de top daca interpretezi informatii cu tool-uri free.
Toate tool-urile free vad link-urile din directoarele web ca fiind "sitewide", dar ce e sitewide aici: Sisteme de copiat cu casca japoneza - Detalii - Director Web PRO - director web gratuit pentru promovare web profesionala ?
Spy Glass vede niste pagini de categorii unde sunt listate mai multe site-uri aferente acelei categorii si din cauza asta vede si link-urile, iar site-ul in cauza apare la cateva dintre categorii si de aici le-a interpretat asa, dar nu e asta problema nici pe departe. Tool-urile profi o sa iti arate clar ca site-ul nu are sitewide links.
Salut ,
Ce vad eu aici :
-La site-ul cu casti de copiat este nasol rau anchor textul (sisteme de copiat cu casca japoneza 42%)
-Directoarele web eu personal as scoate link-urile
-Backlink-urile alea sidewide cu anchor text " casca de copiat " sunt motivul penalizarii pe site-ul 2 (https://www.fastbay.ro/) ,s-au facut prea repede backlink-urile in cateva zile ai facut 30k . Iti dai seama ca bate la ochi . Nu are social signals , sau prea putine observ.
Da-mi un PM cu un skype , numar de telefon , vin cu o strategie si recuperam garantat cat de repede posibil aman2 site-urile.
De ce au fost penalizate aman 2 de odata ?
Simplu , exista un footprint ori sunt bagate man2 pe acelasi cont de webmaster tools ori alt footprint .
Te pot ajuta daca vrei sa recuperezi site-ul , am recuperat cateva site-uri pana acuma , ai bagat site-urile in webmaster tools ? Sa vezi ce fel de penalizare ai primit ..
Penalizare apare de obicei dupa 1-2 zile .
Nu este un tool free dar are si versiune free care nu te lasa sa salvezi datele in rest iti arata toate datele de care ai nevoie. La versiunea cu plata pe care il am si eu platesti lunar in jur de 20 de dolari pentru update altfel nu iti arata nimic.
Acum 2 ani am salvat cu ea un site penalizat asa ca sunt sigur ca nu arata prostii. Nu SEO e meseria mea tocmai de aceea utilizez acest tool care imi arata ce si cum sa fac cand am nevoie ca sa nu o dau in bara.
Edit: stiu ca licurile pe care le-a interpretat ca lincuri sitewide sunt din directoare in care siteul este listat in mai multe categorii. Astfel de directoare in general este bine sa fie evitate pentru money site. Nu ma dau mare dar si acuma lucrez pe un site care are probleme asemanatoare, nu s-au tinut cont de cuvinte cheie si l-au supraoptimizat cu lincuri de slaba calitate. Toate lincurile duc spre radacina, nu sunt lincuri spre paginile siteului etc. Pana la urma fiecare lucreaza cum stie sau cum poate si cu ce risc de penalizare vrea, daca siteul cade vin altii care sa corecteze problemele respective.
Voi va certati pe tooluri in loc sa ajutati omul..
In legatura cu tools free sau paid .
Ca sa recuperezi un site iti trebuie acces la toate backlink-urile , eu folosesc 2 programe
-Google Webmaster tools - dai export la backlink-uri
-Aherfs Paid
Si alte chestii de care nu pot vorbi in public , in caz ca domeniul respectiv are PBN ascunse .
Categoric, daca nu ai posibilitatea sa vezi un rezultat REAL vis-a-vis de profilul de linkuri pe care il are un site atunci sansele ca sa faci treaba buna si mai ales sa il scoti dintr-o penalizare devin foarte mici.
Vis-a-vis de penalizarile celor 2 site-uri, asa cum am spus si in primul post, scapa de linkurile obtinute in ultimele 3-4 saptamani si tine-ne la curent. Spor!
Salutare si ma scuzati ca raspund la un subiect vechi de 2 luni dar as vrea sa ii sugerez proprietarului site-urilor sa umble si la versiunea mobile a site-urilor pe langa backlinkuri