-
Google index position
Salutare, asta e primul meu post pe aici si sper ca ma aflu in locul care trebuie. Iata problema mea: am un site care am incercat sa-l optimizez pentru google. Cand verific pozitia siteului in indexul google cu un tools de genu celor de la seochat, google position checker,
sau cu un alt tool to de genul asta imi arata ca as fi in pozitia 85. Bun, ceva imbucurator pana acum, in conditiile date. Problema este ca atunci cand ma duc in google sa ma gasesc pe la pagin 8 nu ma gasesc. Aveti idee care e problema, sau cum vedea pozitia reala din google daca aceasta nu este, care mi-o arata toolu asta nu este cea reala?
Multumesc.
-
Sa revin cu o precizare, ce am obseravt acum. Daca fac o cautare pe google com apar listat pe undeva pe la pagina 11. Daca fac o caitare pe google ro nu apar listat. Care credeti ca este cauza? Exista vre-o sansa sa apar si pe ro???
-
probabil serverul unde ai hostat site-ul nu este din romania, ip-ul lui este identificat ca fiind unul romanesc
cat despre pozitie, se intampla sa fie fluctuatii, depinde de datacenter/etc
-
Pai si ce inseamn asta, ca nu ma voi gasi pe google ro? Sau ca mai dureaza? domeniul este pe net. Ip-ul este 194.117.236... Credeti ca ar fi o problema lucrul asta?
-
Nu exista "o pozitie reala", ci mai multe pozitii care depind de datacenter, IP-ul care comanda cautarea, versiunea de Google (com, ro, co.uk etc.) chiar si browserul folosit. Cel mai bine e sa folosesti un tool care sa ruleze de la tine de pe computer, deoarece va folosi acelasi IP cu al tau si cel putin unul din termenii ecuatiei va fi acelasi cu cel din viata reala.