-
@verterdi, daca intr-adevar ai citit cu atentie toate discutiile, probabil stii si de ce si-a luat colegul bobarnace. Nu o sa vorbesc in numele colegilor, ci doar din punctul meu de vedere:
1. NU am o problema sa ajut pe cineva care vrea sa isi creasca un site oarecare prin propriile forte. Am facut-o de nenumarate ori si o voi face in continuare, chiar daca solutia corecta ar fi sa apeleze la cineva care face acest lucru ca business.
2. NU am o problema in a-mi ajuta, atunci cand pot, inclusiv concurenta.
3. In schimb, DA, am o problema cand cineva care nu stie notiuni elementare ofera servicii similare cu cele pe care le ofer eu. Si stii de ce? Pentru ca de cele mai multe ori colaborarile intre clienti si un asemenea mester au rezultate dezastrosa, iar clientul, saracul, isi face o parere gresita despre aceste servicii si ne baga pe toti in aceeasi oala. Iar asta nu imi place. DELOC. Suficient de clar?
-
Stimabile, un profesionist nu foloseste plugin-uri pentru un scor bun la PageSpeed si nu vei gasi plugin care sa combine si sa comprime tot ce inseamna JS si CSS, fara crearea altor fisiere care scad procentul de optimizare. La inceput toti am incercat sa iesim in evidenta cu ceva si am fost foarte curiosi de raspunsurile celor initiati. Nu era OK, cand primeai un raspuns care sa te ajute?
-
Da Robert, foarte clar si adevarat ce spui. Pot confirma ca am primit niste injuraturi de la o persoana de mi se inrosise urechea pe telefon si stii ce spunea? "Ce SEO, sunteti niste excroci, am investit o gramada de bani si am luat numai tzepe de la SEO-isti". Raspunsul meu a fost - "Mai omule, linisteste-te, in toate meseriile exista persoane specializate, mai putin specializate si mincinoase. Daca ai vrut SEO, de doi lei, de doi lei ai primit, ce vina am eu?". Sunt constient de ce spui pentru ca am simtit pe pielea mea si voi mai avea discutii de genul acesta insa, eu cred ca este OK, sa ajutam daca nu suntem prea secretosi si constienti ca exista loc pentru toata lumea in orice domeniu de activitate.