Nu cred ca are timp fizic google sa scaneze milioane de site uri si sa le catalogheze care au hosting lunar/anual.
In schimb la domenii tine minte daca e domeniu platit pe 10 ani sau pe 1 an.
Versiune printabilă
Afirmația ”un profesor universitar” are valoare 0. SEO nu se predă în România la nicio universitate, sau cel puțin eu nu știu. La fel de bine putea să-ți spună vecinul de jos sau prietenul din copilărie.
Restul aspectelor le găsesc greșite. Ok, cu hostingul este clar, nici vorbă de așa ceva.
De domenii, este posibil, dar găsesc absurd dacă Google face așa ceva. Ca afacere, dacă ții o serie de site-uri și ai un anume cash flow, preferi să plătești anual. Am domeniu de 10 ani la care am plătit anual și nu rankează rău (nu neg faptul că nu influențează).
Pentru profesorul universitar, care sigur a greșit noțiunea de domeniu cu hosting îi recomand articolul What is the difference between domains vs hosting vs website? « HostGator.com Support Portal
later edit: am văzut și eu acu din ce dată este topicul :)
Ar fi interesant sa fie curs optional , poate ar mai deschide ochii si pe la noi... eu deja ma confrunt cu afirmatiile de genul ~nu e de viitor ce faci tu acolo pe net~..da ma ca daca si netul nu e de viitor atunci ce mai e, mai bine sa dau la ASE sa fiu economist pe salariu minim...
Foarte interesante rezultatele sondajului :)
Cat despre cursuri de SEO - cred ca ar trebui sa fie obligatorii lin cazul celor ce studiaza marketing (online) - chiar si un studiu din punct de vedere istoric ar putea sa fie interesant, referitor la evolutia a ceea ce noi numim SEO.