Rezultate 1 la 3 din 3

Subiect: Salut. Cine poate sa-mi explice si mie cum fac la site: syndication-source si origina

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    42
    Posturi
    355
    Putere Rep
    26

Implicit Salut. Cine poate sa-mi explice si mie cum fac la site: syndication-source si origina

Am gasit aici Google News Blog: Credit where credit is due, dar nu intelg nimic. Bine vad ca e ceva asemanator ca si cononical link

syndication-source indicates the preferred URL for a syndicated article. If two versions of an article are exactly the same, or only very slightly modified, we're asking publishers to use syndication-source to point us to the one they would like Google News to use. For example, if Publisher X syndicates stories to Publisher Y, both should put the following metatag on those articles:

"<meta name="syndication-source" content="http://www.publisherX.com/wire_story_1.html">" asta ar meta tag syndication-source. Ce face el?

original-source indicates the URL of the first article to report on a story. We encourage publishers to use this metatag to give credit to the source that broke the story. We recognize that this can sometimes be tough to determine. But the intent of this tag is to reward hard work and journalistic enterprise. For example, to credit the publication that broke a story you could use a metatag like this:

<meta name="original-source" content="http://www.example.com/burglary_at_watergate.html"> sursa originala. Asta cu original source ar trebui sa fie la mine pe site sa inteleg? Si cu celalt ce mai fac?

Multumesc

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

In primul rand, asta e valabil doar daca ai siteul indexat in Google News.

Se refera la articolele copiate (cu dreptul autorului) si ofera posibilitatea de a-i da credit. E asemanator cu canonical, dar e valabil pentru site-urile care preiau articole din alte parti, cum face Yahoo de exemplu.

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    42
    Posturi
    355
    Putere Rep
    26

Implicit

Pai de asta am publicat ca si la mine se preia de pe site si cineva mi-a spus sa incerc sa fac asta. Acu tu imi spui de Google news. eu n-am nici o legatura acolo. Ms

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 27th May 2013, 17:19
  2. cine ma poate ajuta cu realizarea unui site in joomla pentru comuna mea?
    De westzone în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 26th May 2013, 14:18
  3. cine ma poate ajuta ??
    De liviuC în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th November 2012, 13:00
  4. Cine Ma Poate Sponsoriza La Blogads
    De Iskander în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th May 2006, 12:25

Etichete pentru acest subiect