-
Cache Google
Salut,
observ, de 1-2-3? sapt. chiar, ca pe anumite cautari, Google returneaza majoritatea site-urilor fara cache; de ex./un exemplu, mie la cautarea asta , din 10 rezultate in prima pagina, unul singur are cache (descriere, titlu, etc), restul de 9, doar url-ul...(pe DC 72.14.221.104); problema e prezenta si pe alte cautari/alte domenii.
A mai intalnit cineva problema? Sa fie doar problema de locatie (IP, DC, provider internet, etc?) ?
-
la cautarea ta i-mi afiseaza toate site-urile si inclusiv cu cache-ul lor.
poate e problema doar de internet provider
-
RDS...
am mai rugat si "alte IP-uri" sa faca teste; majoritatea aveau cache, dar au mai fost cazuri si de no-cache(tot RDS, adevarat...); totusi imi pare ciudat; mai ales ca nu pare sa fie regula generala rds si anumita locatie.
-
Si la mine apart ok. Am IP de UK acum.
Cred ca e problema de datacenter. Oi fi tu repartizat catre unul stricat :)
-
-
Si mie imi afiseaza toate site-urile cu Cached
-
Nu stiu cum si de unde a fost problema, DC stricat la cap au ba.
Cert este ca a 2-a zi (cand nu a mai aparut nici la mine problema) -> si pana azi :) - lucru bun de altfel, pe DC-ul respectiv (72.14.221.104) am obs. schimbari MARI in SERPs, care s-au mentinut pana acum (schimbari mari in sensul de atins pozitie nr.1 pt. mai multe cuvinte cheie, si care n-au venit chiar de pe locul 2....).
A mai observat cineva schimbari de genul asta? Zice-se ca nu mai este vorba, de ceva timp, de update-uri mai serioase cu ocazia sarbatorilor...