Nu mi-a placut niciodata, nici in versiunea anterioara dar asta e, cu el trebuie sa lucram.
Situatie:
Cautare doua expresii, ofera o sugestie.
Cautare aceleasi expresii + inca una noua (3 in total): adio sugestii.
Pa de ce?
Versiune printabilă
Nu mi-a placut niciodata, nici in versiunea anterioara dar asta e, cu el trebuie sa lucram.
Situatie:
Cautare doua expresii, ofera o sugestie.
Cautare aceleasi expresii + inca una noua (3 in total): adio sugestii.
Pa de ce?
Ofera tot timpul sugestii... nu inteleg unde nu iti ofera sugestii !?
Ataşament 3130
Recunosc ca mi-s la prima cafea.
Uite:
Ataşament 3132Ataşament 3131
Corectat dupa, gresisem ordinea.
La a treia expresie... adio sugestie. Imi scapa ceva?
Nu e ceva general, lipsa sugestiilor e valabila doar pentru cuvintele cautate. Daca incercati orice alte 3 cuvinte (masini,case,caini) va ofera sugestii. Am incercam la mine si pt dynavin nu imi gaseste nici mie sugestii probabil pentru ca numarul de cautari e prea mic pentru a da rezultate acolo.
EDIT: Puteti gasi solutii incercand si google trends : http://www.google.com/trends/explore#q=dynavin
Ai incercat ca in fiecare foto? dynavin cu si fara Y + separat adaugata urmatoarea?
Nu returneaza sugestii pentru dynavin nici cu y/i nici in grup cu alte cuvinte, dar da sugestii pentru e46 dynavin sau pret dynavin.
Puteti folosi si google trends, am editat postul de mai devreme.
Ideea e: de ce dispare sugestia cand adaugam a treia expresie?
o presupunere:
poate pentru ca analiza care genereaza sugestiile are si un factor de intrare = intreg setul de cuvinte, iar in cazul tau exista o mica legatura intre primele 2 cuvinte (de aici o sugestie), dar o prea mica legatura (pe care sa o inteleaga google) intre toate 3 cuvintele;
Exista intre toate: prima expresie e corecta si e brand comercializat de ultima.
Normal mi se pare sa adauge sugestii, nu sa taie.
Alte pareri?
Pentru ca nu gaseste relevant cuvantul "navigatie" pentru ambele. La prima a aparut navigatie pentru ca asocieaza navigatie, dar la combinatia dintre cele 2 nu mai vede "navigatie" relevant.
Nu inteleg de ce ar oferii date suplimentare la cautari cu volum inexistent : 20 de cautari? 20 de cautari inseamna mai exact fara cautari.
Mie imi ofera 207 sugestii, pentru cautarea "dynavin, dinavin, edotec"
Ataşament 3144
Am repetat experienta cu un amic, 207 azi.
Da rateuri google?
Update: gps brera, navigatie brera, brera
Adaugare brera anuleaza multe sugestii. Tot nu m-am luminat. Sa vedem daca si aici se modifica sugestiile in 2 saptamani.