Salut,
Stie careva ceva modificari recente pe google ro ? Am niste urcari spectaculoase pe vreo 4 site-uri. E totul verde in rack tracker. Se mai bucura cineva de aceste urcari?
Si din cate observ Google plus is down...
Versiune printabilă
Salut,
Stie careva ceva modificari recente pe google ro ? Am niste urcari spectaculoase pe vreo 4 site-uri. E totul verde in rack tracker. Se mai bucura cineva de aceste urcari?
Si din cate observ Google plus is down...
A fost un update pentru site-urile noi acum cateva ore ... s-a calculat PR ce urmeaza sa se afiseze peste cateva saptamani :)
Pun update-ul, mi-a urcat 4 site-uri vechi pe cateva cautari :). Daca o tine tot asa...ar fi super.
Ale mele site-urile vechime, intre 2 si 3 ani.
Probabil ca a declasat usor ce era inaintea ta sau ai muncit tu mai mult ... ideea e ca acum cateva ore mi-a urcat un site nou [dupa ce a fost scos cateva zile] direct pe pagina 2 pe un tag extrem de competitiv.
Miscarile acestea sunt normale inainte de afisarea PR [acum il calculeaza] si pentru a minimiza goana dupa PR si importanta acestuia G face update mai devreme de afisarea lui propriu zisa.
Am gasit eu azi un site care si-a rezervat primul loc pe multe cautari cu sute de mii de cautari, chiar milioane lunar, pe .ro si sta acolo cu sql injection - deci orice e posibil:)Citat:
Cred ca cel care era inaintea mea, facea ceva mismasuri
e bun, daca ramane asa e super. Adevaru e ca astept de ceva vreme urcarile astea. Cred ca cel care era inaintea mea, facea ceva mismasuri :)
Si un site de-al meu care are doar 2 luni a urcat pe prima pagina google si pe unele keyword-uri chiar in primele pozitii. Sper sa ramana la fel.
Site nou, 2 luni, urcat pe prima pagina pentru 50-60% content keyword (neoptimizat seo nici site-ul (on-off page), nici continutul). Traficul a tot crescut, cu un avans considerabil in ultimele 10 zile.
La mine sa cam ales praful de un site in ultimele zile, chiar ma intrebam de ce a scazut asa mult :(