Sorry pentru stupizenia pe care o voi spune, dar eu n-am nici o explicatie : e posibil sa ai peste 30.000 de BL pentru un site ?
http://www.backlinkwatch.com cam asta spune... sau eu sunt cazut din plop astazi :angry:
Versiune printabilă
Sorry pentru stupizenia pe care o voi spune, dar eu n-am nici o explicatie : e posibil sa ai peste 30.000 de BL pentru un site ?
http://www.backlinkwatch.com cam asta spune... sau eu sunt cazut din plop astazi :angry:
Mie imi arata ca am vreo 49.000.
Si daca tot am cautat, ia uitati ce anchor-uri cool sunt aici. Toate a-urile le-au transformat in o :))
Si care dracu e adevarul... ca ma apuca...
LOL, parca e varianta maghiarizata.
tataraseni vezi pe yahoo
De fapt ce te supara pe tine? Nu crezi ca ai atatea backlinkuri? Sau faptul ca nr. backlinkurilor din google nu corespunde cu nr. de aici?
Exact ! Cred ca "durerea" e la BL-urile Google care nu o sa fie prea curand atat de mari dar sper ca pana face Smarty un anisor sa ajung la aceasta cifra de BL-uri.
BL din G nu o sa fie niciodata la fel de multe. G afiseaza cam una la 50-100 de linkuri din yahoo. Dar asta nu inseamna ca nu le stie, doar nu le afiseaza.
Google nu arata toate IBL. De fapt vad ca sunt diferente f mari intre IBL din Google si IBL din Yahoo. Cred ca yahoo actualizeaza lista de IBL mai repede decat google.
Nu mai inteleg nimic din politica Google, oricum la urmatorul update BL Google ma astept la un numar cu 4 cifre :)
Nu vorbesc aiurea, am experienta altui site decat Smarty la capitolul acesta !
omule, eu nu am spus ca ai vorbi aiurea :)
eu am incercat sa imi spun parerea fara a te jigni, parere bazata pe ce am vazut...de ex. eu am lucrat mereu la IBL-uri si de a lungul timpului la update-urile IBL-urilor am vazut traiectoria urmatoare 8 --> 28 --> 7 IBL-uri.
Situatia mentionata de tine se datoreaza "seriozitatii" materialului uman cu care ai lucrat ! Si eu am avut neplacuta surpriza sa fiu dat deoparte dupa ce "am promovat" un site sau altul cand acesta a ajuns mai sus ca mine... dar n-ai ce sa faci "omul este lup pentru om"
Eu am 66.000 la blog-ul meu de ex, excluzand pe cele interne.
... era vorba despre IBL google de 4 cifre, nu 4 zerouri, si lucrul acesta l-am realizat dupa ce am incheiat 3 parteneriate strategice cu cine trebuie... dovada ca nu vorbesc prostii o ai aici http://www.google.ro/search?hl=ro&q=...ut%C4%83&meta=
Cat priveste capitolul IBL Google vs. IBL Yahoo am gasit o metoda babeasca de a estima cam ce va fi cu Smarty : compar ceea ce sunt sigur, IBL cu vechime si recunoscute de google cu cele furnizate de yahoo, fac un raport si il folosesc pentru site-urile noi... in conditiile astea ma astept sa am la Smarty un IBL Google de 4 cifre in scurt timp...
Nu stiu de ce dar mi se pare o provocare sa realizezi un echilibru intre IP si BL... pare o chestie perfecta :)
Momentan PR-ul este egal cu 5
Mie yahoo imi arata 58.600 link-uri fara cele interne iar google 1090 pentru Anunt Auto ,o diferenta foarte mare:whistle: iar rank-ul este egal cu 5.
@dragoserv asteapta-te pe viitor la o scadere a acestor IBL-uri...
Why?
La un moment dat aveai foarte multe link-uri reciproce pe site-urile tale apoi au disparut... sigur google va baga de seama aceasta la un moment dat...