-
As fi renuntat eu la domeniul lx... dar la Astral, unde am eu host, nu pot sa fac modificari cand vreau eu, trebuie sa stau mereu sa le trimit fisierele lor pe mail si intr-o zi, doua il modifica ei... nu mi-au dat acces ftp. Si nu credeti ca ar avea mai mult succes in ochii google un domeniu care are si "transportator" in munele site-ului?
Multumesc
-
iti recomand sa-ti iei hosting platit de la firme care se ocupa cu hosting (nu de la isp-isti) care iti asigura access la setarile site-ului, panouri de adinistrare(cpanel, plesk, confixx), si toate astea la preturi de 50.000-100.000/luna.
-
Recomandati-mi si mie o firma serioasa in domeniu, daca stiti. Ca sa scap odata de Astral-ul asta pagubos. Va multumesc anticipat.
Decebal
www.cartrans.ro
-
ai o lista cu cei care se ocupa cu asa ceva aici:
www.gazduire.info
-
eu am luat gazduire de la mxhost si am fost multumit pana acum.
au dreptate baietii sa stii si cu hostingul platit, si cu celelalte.
ia exemplu de la razvan care si-a optimizat insoft pt. google absolut exemplar.
intreaba si tu aici, sau cauta si vei gasi cum se construieste un link care sa iti aduca pr, cum sa construiesti link-urile in interiorului site-ului, vezi care e treaba cu sitemap, etc... si nu te mai speria atata, ca nu cred ca e vorba de concurenta aici, ci mai degraba de o mica scapare cu acelasi continut pe mai multe domenii.... sau alta eroare de care nu aveai de udne sa stii. ti-am mai zis eu: ai dooua variante: una "legala" in care trebuie sa muncesti sau sa platesti pe cineva sa faca munca in locul tau, si cea "ilegala" care da rezultate mai repede, dar este riscanta, si in 99% din cazuri esueaza mai devreme sau mai tarziu. (exceptia: eastcomfort)
hintt: inscrie-te la pagiini albastre, e o sursa de pr si de vizitatori foarte buna pentru genul tau de activitate.
-
Multumesc pentru raspunsuri.
Da, am inscris la pagini albastre si cred ca si asta m-a adus repede in fata. Deja am inceput sa lucrez la refacerea paginilor, scoaterea elementelor "problema" si apoi sa vedem ce-o mai fi.
Cum e treaba cu sitemap?
Cum se construieste un link care sa-ti aduca PR?
Va multumesc si astept raspunsurile voastre.
-
Abia acum am vazut ca sub topicul meu e chiar unul legat de sitemaps :) asa ca sper sa gasesc acolo raspunsuri
-
Care este solutia cea mai buna pentru un director de linkuri pe care sa-l instalez pe pagina mea? Adica sa-si poata pune omul singur linkul si in acelasi timp scriptul sa verifice daca el a pus linkul meu pe pagina lui? Si sa si incapa linkuri multe fara sa afecteze timpul de incarcare al paginii. Vreau cam multe, nu? :)
Multumesc
-
1 - mai inscrie-te o data la pagini albastre, cu noul site, cartrans.ro (banuiesc ca ail inscrisesei pe celalalt).
2 - NU folosi scriptul pe care il aveam cand lucram la aceeasi firma - directorul ala de link-uri free... nu-i retin exact numele, pentru ca poate fi spart, si serverul nostru chiar a fost spart si facut muci "cu ajutorul" scriptului ala.
3 - la intrebarea cu llink-ul care aduce pr chiar sunt curios sa aflu raspunsul. este vorba pur si simplu de link curat, sau e nevoie ca in "title" sa fie chiar titlul paginii, cuvinte cheie ?
-
inca o chestie! De ficare data cand iti vine o ideie si nimeni nu a trimis un mesaj pentru topicul tau...... da modificare la ultimul mesaj... ca daca scrii asa multe nesaje ne umple inboxul cu mesaje de genul:Notificare de raspuns la subiectul --------------
nu o lua ca pe un afront personal!:)) era doar o ideie!