-
Fa ce a spus Robert sau instaleaza-ti un plugin SEO, observ ca nu folosesti unul. In optiunile sale vei regasi cu siguranta ceva referitor la indexarea tagurilor.
Iti recomand WordPress › WordPress SEO by Yoast « WordPress Plugins sau WordPress › All in One SEO Pack « WordPress Plugins. Primul e mai complex, iti ofera si alte optiuni utile dpdv seo. Spor.
-
Multumesc de raspunsuri!
Mi se pare ciudat ca inca nu este indexat articolul desi au trecut 48 de ore de cand a fost postat!
-
-
Am facut niste verificari, toate articolele postate pana pe 31 Ianuarie sunt indexate, tot ce am pus de la 1 Februarie pana acum nu este indexat. Este normal decalajul asta de peste 48 de ore ori s-a intamplat ceva?
Am vazut la alte site-uri ca in cateva ore articolele sunt indexate, care ar fi cauza de am intarzierea asta? Ce as putea face sa remediez intarzierea asta?
-
Revin cu alta ciudatenie, articol postat ieri - neindexat, articol postat acum cateva ore - indexat
-
In continuare sesizez probleme la indexare - unele articole sunt indexate in cateva ore in timp ce altele nici dupa 2 zile.
Care sa fie cauza?