Nu cred ca e facut cu un scop, ci din greseala. Daca dai "copy url" la orice rezultat din Google iti va copia linkul de redirect. Incercati :)
Versiune printabilă
Nu cred ca e facut cu un scop, ci din greseala. Daca dai "copy url" la orice rezultat din Google iti va copia linkul de redirect. Incercati :)
Tocmai am incercat sa dau "copy" unui link din search dar mi s-a copiat linkul normal. In schimb am reusit sa gasesc redirectul folosind Firebug asa cum a recomandat Kleampa
linkul de care vorbiti apare in cod doar cand se da click pe link. deci puteti da o jumatate de click (adica apasati, tineti apasat si iesiti cu mouse-ul din zona respectiva) si apoi dati copy link
Cum sa fie din greseala? De ce ar pune in articolul ala link spre un articol cu cezariene? N-are nicio logica...
Oricum, sunt curios daca ajuta sau nu chestia asta cu redirecturile. Cred totusi ca google isi da seama daca link-ul este intr-adevar din rezultatele de google sau nu.. pt ca in SERPs ei au un onmousedown() pe link, pot urmari cred daca s-a activat eventul respectiv. Asa, pur si simplu accesezi link-ul precum cel de pe stirileprotv cu multe scrapere/spideri, whatever si gata, vizita este facuta... Nu-i asa usor.. O sa fac si eu un test
Oricum, un lucru e clar... vizitele respective iti apar in google analytics ca organic trafic de pe keyword-ul respectiv.