-
linkuri in rezultate
Salut !
Am o nelamurire. Daca intrati pe google si ii dati sa caute microsoft.com (de exemplu) apare primul rezultat microsoft.com iar mai jos, inainte de a trece la urmatorul rezultat, mai apar cateva linkuri catre continutul site-ului (download center,windows family, office online, support). De ce apar linkurile alea ? si cum pot face sa apara si pe site-ul meu ?
Prima data am crezut ca e de la sitemap... am facut sitemap, l-am asociat domeniului (cu verificare si tot tacamul) dar mie nu imi apare asa :(
Poate careva sa-mi spuna 2-3 chestii despre linkurile alea si cum as putea sa am si eu asa ceva ?
-
-
Ma pun pe citit...
Mersi !
-
Am studiat si m-am lamurit in mare parte cu supplemental results si ce e chestia asta. Acum as avea o intrebare: e bine sa apara supplemental results ? sau nu ?
Adica, daca fac in asa fel incat acelasi continut sa fie afisat din doua pagini diferite ar trebui (teoretic) sa treaca a doua pagina la supplemental results. Deci, raman astea doua nelamuriri:
1. E bine sa apara supplemental results ? Conteaza dpdv al motorului de cautare ?
2. Daca se intampla sa am 10 grupuri de cate 2 pagini (pentru supplemental results) care afiseaza acelasi continut, risc sa fiu penalizat de google sau de alt crawler ?
Ma tenteaza sa incerc sa imi fac supplemental results pentru ca lumea pare a fi impresionata de linkurile multe care apar sub rezultat, dar as vrea sa stiu si care sunt riscurile. Nu vreau sa fiu penalizat doar pentru ca unora le place chestia asta :D
-