La mine un site vechi de autoritate a urcat +1 la PR doar la pagini interne, indexul a ramas acelasi.
In rest nici o modificare, defapt site-urile penalizate au ramas la PR2, desi meritau macar 4.
La mine un site vechi de autoritate a urcat +1 la PR doar la pagini interne, indexul a ramas acelasi.
In rest nici o modificare, defapt site-urile penalizate au ramas la PR2, desi meritau macar 4.
Eu sunt mirat.
Subdomeniu avand continut duplicat 100% lansat in august a.c. are pr 4 dintr-o data.Promovare putina in directoare si bloguri.M-am ferit foarte mult de linkuri externe.In rest cateva sute de posturi.
Ultima modificare făcută de acsa; 8th November 2012 la 22:20.
a urcat si la mine unul dintre cele patru siteuri pe care le detin. de la pr1 la pr2.
asa este, a fost update la page rank, la mine la unele site-uri a stagnat la altele a crescut, cei drept nu foarte mult...
La un site a crescut, restul a rămas la fel. E de bine că nu m-a dus și pe mine la 0 după cum am aflat de la alții. Să te dea de la 5 la 0 nu cred că dă bine.
de la 5 la 0 am patit-o eu cu culinare.tv in februarie - desi nu inteleg de ce.
Din pasiune, fotograf
scaderea de la 5 la 0 se datoreaza fie unui PR luat pe nemerit, fie pentru ca algoritmul a presupus ca ai vandut link-uri.
PS simultan cred ca a fost o corectie la PINGUIN vad ca sunt site-uri ce au fost penalizate dupa tiparul pinguin si altele ce au fost lovite de pinguin si-au revenit la unele cautari
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Desi n-am mai postat de o luna pe site-ul meu de agricultura din semnatura, page rankul a crescut de la 2 la 3. O crestere micuta, dar bine venita. Acum ca a inceput sa se puna accept pe paginile cu continut cat mai bogat, o sa-mi axez eforturile pentru a scrie cat mai multe articole mai mari, care sa cuprinda mai multe informatii. Mai am 150 de articole pe care le-as posta automat cate 2 pe zi, urmand sa mai fac un set sa ma tina pana in aprilie... Cu un flux constant de 1 articol pe zi am avut o crestere de +1, la 2 articole sa speram ca o sa fie mai bine
PS: Cresterea de +1 a fost in conditiile in care nu am adus decat content, fara alte campanii de link building.
@lovelife: probabil sa fi fost treaba cu vanzarea de linkuri. A avut 5 timp de 1 an jumatate. Ce sugerati sa fac pentru a-si reveni?
Din pasiune, fotograf
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)