Am verificat eu si e foarte mica
Versiune printabilă
Am verificat eu si e foarte mica
Raspuns corect, influenteaza rezultatele pentru cei care te au in cercuri pe gplus, iar site-ul primeste autoritate in functie autoritatea contuilor de gPlus de la care ai primis +1 ... in cazul meu, cele 75 de plusuri pimite nu au influentat prea mult pozitionarea organica pentru conturile nelogate
Eu banuiesc ca nu a influentat cu nimic
Influenteaza in randul celor care au dat + , dar, daca numarul celor care au dat + este mare (probabil de ordinul miilor/zecilor de mii) atunci cu siguranta te ridica si in rezultatele celor care cauta anonim sau nu au cont google.
Referitor la scaderea numarului de voturi, este posibil ca numarul de voturi aratat sa fie pe o perioada, gen ultimele 30 de zile... Si atunci, e normal sa scada.
Eu nu mai cred de mult ca google se ghideaza dupa "do no evil", a trecut de mult in "tabara cealalta" si isi vede clar doar interesul lui in primul rand si apoi interesul utilizatorilor (cautatorii) si abia apoi interesul celor cu conturi google. In aceasta ordine, in primul rand conteaza rezultatele financiare, si deci, sunt convins ca google face ORICE, deci, ORICE, ca sa isi creasca veniturile... Asta insemnand chiar si penalizarea unor siteuri ca sa le forteze mana sa bage in adwords, influentarea rezultatelor de catre google + ca sa forteze webmasterii sa foloseasca mnai mult google + decat facebook, si asa mai departe...
Google este o afacere pana la urma, si intr-o afacere, mai ales la nivelul asta, conteaza in primul rand partea financiara... ii cred capabili de mici (a se citi mari) santaje pentru a castiga mai mult si din ce in ce mai mult... Decizia nu mai este (de mult timp) doar la Page sau la Brin, (care ar putea sa mai aiba o urma de umanitate si luciditate) ci la un consiliu care este mult mai pragmatic si mai "pe interes"...
@toto - ca si in cazul backlink-urilor, calitatea conteaza cu mult mai mult decat numarul plusurilor.. iar in cazul in care google considera ca unele pot fi cumparate/generate - ajunge sa penalizeze site-ul , pentru inceput prin diminuarea numarului de plusuri
Pana la urma toate aceste mici santaje si toti acesti algoritmi bezmetici au inceput sa apara dupa ce anul trecut Larry Page a preluat functia de CEO. Intre timp l-au ajuns oare blestemele?:P Vezi Capital