blackpool pleasure beach 110000 cautari fixe + bonus ceva derivate
blackpool-pleasure-beach.com liber
Vizitatorii vin din GBR
Versiune printabilă
blackpool pleasure beach 110000 cautari fixe + bonus ceva derivate
blackpool-pleasure-beach.com liber
Vizitatorii vin din GBR
Daca reusesti sa ramai pe primul loc, poate sa iasa.
Dar e foarte greu sa ajungi acolo.
parerea mea e ca si un top 3 ar fi acceptabil , ideea e daca se poate ajunge in top 3 .
Numarul de rezultate variaza destul de mult , acum 2 saptamani erau 750000 acum sunt 1130000 , nu cred ca a fost o crestere cu 50% in acest interval , inca e o necunoscuta acest numar , ca multe altele pentru mine .
1. este imposibil sa ajungi primul pe cautarea respectiva. (daca este posibil totusi, o sa iti ia f mult timp)
2. avand in vedere locatia "afacerii", ar trebui sa incerci mai degraba cu un domeniu .co.uk decat cu un .com
3. din experienta am observat: daca reusesti sa ajungi primul, rata de click-uri va fi mica si bounce-rate-ul va fi mare, avand in vedere ca oamenii cauta altceva (un brand pe care tu NU il reprezinti oficial). Daca atingi pozitia 4-5-6 (posibil sa le atingi in cateva luni) vei avea foarte putine click-uri, probabil 1% din cautari. Repet, asta pentru ca oamenii cauta pagina afacerii respective.
4. adsense pe domeniul respectiv vei avea de la groupon si inca vreo 2 site-uri de vouchere, care platesc putin si nu justifica efortul, asa ca va trebui sa te axezi pe alta metoda de monetizare
(parerea mea)
nu are rost sa incerc sa ajung pe prima pozitie , dar poate ceva poze dedicate ar aduce ceva vizite .
Pana la urma un bouncerate mare poate sa insemte o rata de click pe adsense ceva mai mare .
Daca e sa analizam strict , practic majoritatea care creeaza pagini pentru turism nu ar merita, cand o persoana cauta hotel x , nu il intereseaza altceva si ar iesi direct, dar totusi au trafic etc. Pana isi da lumea seama ca nu e unde trebuie , mai face ceva miscare .
Oricum in mare momentan doar incerc o analiza , nu sunt in domeniu , dar incerc sa ma documentez in timpul liber .
Mi se pare un keyword mediu, nu strica sa incerci! Spor
@cursvalutar, poti sa argumentezi te rog? de ce e mediu?
Mai exact, ce numar de vizite estimezi si ce pozitie crezi ca poate atinge in 6 luni sa zicem?
ontopic: daca ai putea strange ceva adiacent, ceva ce nu are site-ul lor, adica "videos", sa ajungi sa zicem pe pozitia 3 dupa cautarea ta si sa ai un titlu ca "blackpool pleasure beach videos" cu care chiar sa atragi, atunci ai putea face multe afisari si sa vinzi ceva banner? ma gandesc si eu...
In primul rand primul site se intinde pe primele 4 locuri, asa ca maxim ai putea obtine un loc 5.
Nu sunt expert, dar vorbesc din experienta, cand zic "mediu", ma refer la cateva luni 2-4.. competitia nu este grea, dar daca nu esti primul loc nu vei avea nici 10% din acele vizite. Dupa cum observ primul competitor este impartit pe primele 4 locuri, iar pe locul 5 nu cred ca mai arunca cineva un ochi.
6 luni inseamna mult, dar asta depinde doar de tine cum te ocupi de el si ce metode pui in aplicare.
Despre vizite am spus si mai sus si sunt aproape sigur ca nu vei avea parte de prea multe (asta daca esti pozitia 5)
Oricand poti incepe ceva nou, "videos", "pictures", cred ca sunt bine venite si poti avea succes si cu ele.
Spor
OFFtopic... cursvalutar... cere te rog un al nume de user in topicul special pentru asta... incercam sa ne adresam unor oameni aici! Multumesc