am descoperit azi ca au disparut toate backlinkurile din webmaster tools care duceau catre domeniul principal. cv idei? sa modificat si pozitia in google.. deja m-am dus in jos.
Versiune printabilă
am descoperit azi ca au disparut toate backlinkurile din webmaster tools care duceau catre domeniul principal. cv idei? sa modificat si pozitia in google.. deja m-am dus in jos.
Ar fi o idee sa ne spui si website-ul.
eu zik ca nu ar fi o idee. e site adult.
Eu tot intreb de fiecare data cand apare problema asta: traficul cum "se simte"? in SERPs ce s-a schimbat? Ca asa... GWT e bun el, dar ce scrie acolo nu tb luat neaparat 100% de bun.
pai.. traficul a scazut trei sferturi.. de pe locul 2 in prima pagina m-am dus pe pagina 6.. deci si serpul sta rau.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
sunt sigur ca o sa isi revina.. dar nu inteleg dc totusi face figurile astea...
PR s-a schimbat? Au disparut doar linkurile catre numele domaniului sau si cele catre paginile mai importante?
pai pru a ramas la fel.. au disparut doar catre paginile pe care bagam eu cele mai multe backlinkuri.
ai verificat daca nu cumva unele din site-urile de la care aveai backlink-uri nu a fost penalizat de google pentru ceva?
pai..nu nu am verificat. cei drept as avea foarte multe de verificat.. si nici nu as sti exact ce sa vverific.