Am observat pe alte forumuri ca circula zvonuri cum ca a inceput un nou PR update. Stie cineva ceva concret?
Ati observat modificari al PR`ului site-urilor?
Versiune printabilă
Am observat pe alte forumuri ca circula zvonuri cum ca a inceput un nou PR update. Stie cineva ceva concret?
Ati observat modificari al PR`ului site-urilor?
nimic momentan ...
depinde de.. forumuri :)
Ultimul update a fost la 31 decembre, deci ar cam tb sa vina acum la sf de martie ;)
sper sa fie de bine cand va venii :)
Nu am observat modificari recente de PR, probabil ca mai avem ceva de asteptat.
Nimic nici la mine, e doar un zvon momentan.
Eu cred ca o sa vina in jurul datei de 15 aprilie :d
Am o presimtire ca vine de 1 aprilie, sa fie surpriza mai mare :D
de 1 aprilie poate da 10 la toti :)) .. si dupa aia pe 2 aprilie sa scada la toti la 0 ... :)))
ar fi foarte amuzant :))
Insa de 1 aprilie sa aiba adevarata valoarea a unui pr 10.. mi-ar ajunge 1 zi :D
eh...a venit in 3/4 aprilie :)...nu ati nimerito nici unu :D
am pr 4 de la pr 0. estimam un cinci dar m-au scos cateva magazine online din footer pe furish:)
suprinzator mi-a scazut traficul weekend-ul asta..... ma asteptam sa creasca macar de patru ori:P
cred ca glumea si el :)
5 de la 0 se poate, nu vad unde e problema.
Dupa un singur update de pr e cam greu sa obtii 5, nu e imposibil totusi. Dar nu asta e problema, ai analizat putin siteul despre care este vorba?
Eu vorbeam la modul general, nu a precizat nimeni despre ce site e vorba (excluzand semnaturile).
Dar bing de la 0 la 9, atunci cand a fost lansat? :D
Se poate obtine orice PR, dar doar daca e un site mare, cu multe linkuri.
ce-mi place cand va aprindeti:)).. uite si masochistu' ala vroia pr 5 din prima.. si mai vrea si trafic:)
oricum.. de abia acum incepe greul.. de la 4 la 5.. acum e acum:)
despre shopspot este vorba.. cred ca urmeaza sa mai creez link-uri fantoma. vad la conurenta ca au link-uri indexate in jur de 3-4 milioane la 800k de produse. Eu in jur de 250k si pentru un oarecare motiv nu vrea sa treaca de 200k pagini indexate. Are cineva vre-o idee de ce?:) Presupun ca din cauza textelor din dreapta, ma gandeam sa le inlocuiesc cu link-uri spre produse random?
daca de craciun nu fac pr 5.. ma apuc de gradinarit.
AM ZIS!
nu zi hop pana nu sari gardul. Nu stii niciodata cu ce il superi pe gogu`:D