merci de sfat, ganditorul_2003, e de ajutor!
si legat de inscrierea in directoare?
Versiune printabilă
merci de sfat, ganditorul_2003, e de ajutor!
si legat de inscrierea in directoare?
inscrierea se face in maxim 5 directoare / zi
Inscrierea in directoare - daca site-ul e nou - 10-15 / zi maxim.
Dupa o saptamana - 25-30 / zi maxim. Nu am depasit aceasta cifra / zi.
Fabby , e greu pe aceasta nisa a jocurilor , dar nu imposibil .E greu , dar nu din cauza multitudinii siteurilor din nisa si copiilor ce si-au facut numaidecat un site de jocuri cu linkuri , ci din cauza concurentei la varf unde ai de-a face cu siteuri cu vechime si webmasteri experimentati . Probabil vei ajunge fara eforturi deosebite in paginile 5-6 a motoarelor de cautare .Ca sa ajungi in varf iti trebuie nu numai un numar mare de linkuri , ci in primul rand de calitate .Incearca sa obtii linkuri tematice , contextuale si de la siteuri puternice .
Succes !
La capitoul jocuri am incercat si eu. Pe termenul jocuri de-abia am ajuns pe locul 70-75, dar pe jocuri gratuite online sunt de obicei pe locurile 4-8.
Nu sunt expert, ce am facut am facut singur doar din ceea ce am citit.
Oricum, traficul mai mare nu vine de la termeni generali cat din termeni de genul "jocuri cu tarzan care sare peste apa" (am dat doar un exemplu fictiv).
Continutul unic si cat de cat de calitate cred ca te poate ridica suficient de mult.
stiti un program care sa imi spuna pe ce loc sunt pentru un anumit keyword?
am tot incercat diverse si nu am gasit unul bun.
Desigur, acum depinde daca si tu esti unul din acei copii. Eu am un site de jocuri care a doua zi de la lansare era deja in google. Pe prima pagina am ajuns relativ f repede, in cateva zile (5-6). Acum siteul are deja 2 luni de activitate, si sunt pe prima pagina pentru aproximativ 100 de cuvinte (conform google webmaster tools). Nu m-a interesat niciodata sa optimizez pentru 1 cuvant / o expresie. Am lasat sa se indexeze pentru cat mai multe cuvinte. Si asta s-a observat, tinand cont ca cei mai multi utilizatori vin de pe cautarile:Citat:
pe jocuri e sinucidere curata,toti copiii si-au facut siteuri de jocuri si au footerul plin de linkuri . eu nu iti dau sanse nici in 2 luni sa ajungi in prima pagina google . nici la jocuri masini .
jetix játékok: 2185
1001 paixnidia: 992
jocuri: 491
jocuri barbie: 480
Si alte 58,318 cuvinte. Asta pe o perioada de 31 de zile (15 aug - 15 sep), conform google analytics.
Deci, se poate. :cool: Si cel mai interesant, impotriva credintei altora in link exchange: nici un link exchange, si fara inscriere in directoare.
dar nu arata exact...la un keyword imi zice pozitia 4, si in realitate e 7.
si inca o intrebare. un tool care sa dea exemple de cele mai cautate keyworduri pentru diverse domenii?
multumesc anticipat