-
Google si domenii.tk
Buna ziua.
As dori si eu un raspuns de la cei care se pricep in legatura cu scurtarea unei adrese asdf.blogspot cu ajutorul serviciilor oferite de dot.tk, in exemplul meu din asdf.blogspot.... in asdf.tk.
Credeti ca as putea sa risc o penalizare din partea google (adica sa se creeze suspiciuni de duplicat s.a.m.d)? Ar fi "sanatos" sa folosesc acest artificiu sau sa renunt la astfel de lucruri?
Si altceva ... pe blog am deasemenea si Google Adsense. Ar putea sa-mi cauzeze probleme acest lucru?
-
Eu mi-am pus un "cusotm domain" pe un blog de pe blogspot. Pierzi PR pentru ca e domeniu nou, dar la mine am refacut PR-ul destul de repede. Uneori mai sunt probleme cu redirectionarea spre noul domeniu. Si cel mai importan, mi-au scazut vizitatorii sub jumatate, datorita noii indexari in google.
-
Deci sa inteleg ca google reindexeaza siteul inlocuind totul cu acel domeniu.tk?
Cam aiurea tinand cont ca atunci cand dau sa vad un post pe blog, intrand de pe acea adresa scurtata, in loc sa imi arate ca adresa a postului asdf.blogspot.com/2009/..... imi arata tot domeniu.tk.
Asta cu pagerank nu era o problema ca oricum e nou blogul <de o luna deci pagerank=0, dar cu reindexarea ... cam nasol tinand cont ca vizite primesc numai din motoarele de cautare.
A mai apelat cineva la acest dot.tk si are ceva sfaturi/pareri bune, rele?
-
Dot.tk-ul nu era cu iframe? Daca e asa clar nu merita.
Mai bine cumpara un .info, e 2$.
-
Renunta la dot.tk. Pe langa reclamele enervante, nu cred ca se va indexa cum trebuie. Chiar nu are sens, daca vrei sa faci un lucru bun.
-
Am renuntat la el. Am observat din prima ca la capitolul indexare era egal cu 0 in schimb nu am vazut acele reclame de care ziceai. Oricum m-am convins ca nu se merita.
Multumesc pentru pareri.