imi zice la google webmaster tool
Total URLs in Sitemap 1268
Indexed URLs in Sitemap 3
Sa inteleg ca din toate linkurile din sitemap, doar 3 a indexat? si daca da, care credeti ca ar fi problemele?
Mulktumesc anticipat.
Versiune printabilă
imi zice la google webmaster tool
Total URLs in Sitemap 1268
Sa inteleg ca din toate linkurile din sitemap, doar 3 a indexat? si daca da, care credeti ca ar fi problemele?
Mulktumesc anticipat.
Dupa cat timp de la trimiterea sitemapului apare asa?
pai a fost trimis acum aproape 1 an...a aparut probleme cu site-mapul..l-am verificat si retrimis:
acum imi zice:
Sitemap type Web
Format Sitemap
Submitted 28 minutes ago
Last downloaded by Google 26 minutes ago
Status OK
Total URLs in Sitemap 1286
Sitemap errors and warnings
No errors or warnings found.
Ai script de generare dinamica a sitemap-ului?
Din cate stiu google nu indexeaza toate paginile. Cred ca din cauza PR-ului.
Oricum este foarte putin. Incearca sa intri in sitemap sa verifici cateva linkuri
@Hobart Google tine cont de PageRank cand vine vorba de afisarea pozitiei in cautarile Google. Google nu tine cont de PageRank cand vine vorba de indexare.
@Fabby Regenereaza sitemap-ul si da-i un RESUBMIT la sitemap in Google Webmaster Tool. Am avut aceeasi problema: pe platforma de blogging Wordpress foloseam Google XML Sitemaps plug-in (care-mi genera sitemap-ul blogului) si facusem cateva modificari structurale ale articolelor publicate si indexate in Google. Analiza sitemap-ului din Google Webmaster Tool imi spunea ca sitemap-ul meu contine doar cateva zeci de link-uri cand eu aveam sute. Ce am facut? Am reinstalat plug-in-ul si mi-am recreat ("rebuild sitemap") sitemap-ul, "resubmit sitemap" in Google Webmaster Tool. In cateva zile se rezolvase situatia.
acest site este de anunturi, si sigur continutul anuntului se gaseste si pe alte site-uri..si posibil din cauza asta...insa din 1000 si ceva linkuri doar 3 sa indexeze...mi se pare bizar.
la un alt site de-al meu, cu continut original, din 460 linkuri, a indexat 430
de aici sa fie problema?
Cred ca este vorba despre modul cum este generat sitemap-ul. Presupun ca exista neconcordante in ceea ce priveste structura reala a site-ului si sitemap-ul generat. Verifica de curiozitate cateva linkuri din sitemap.
@radu4us Argumenteaza. Google tine cont de PageRank, de nr. de link-uri catre tine ("how trustworthy" este site-ul tau) atunci cand vorbim de "a fi revizitat" de Google - site-ul tau va fi "vizitat" de Google mai des atunci cand ai un PR mai mare si te va "vizita" mai rar atunci cand nu ai un PR atat de mare ("not so much trustworthy").
Revenind la topic: Eu zic sa te uiti in sitemap.xml si sa verifici linkurile.
Daca linkurile-s OK e traba cu Google
iar daca nu, inseamna ca e de la scriptul de generare
linkurile sunt ok. zice si google-u care sunt si care nu. le-am verificat si sunt ok.
dar sigur ce am zis nu e adevarat...asa intelesesem...
am patit si eu acelas lucru, insa timpul a rezolvat totul, cred ca undeva 2-3 saptamini a trebuit sa astept pina ce google a indexat paginile.
Cu rabdarea treci si marea :)