@Pablos:
Citat:
dar nu inteleg de ce ai facut atata taraboi ca unii au trimis mesaj altora care au pus anunturi pe siteul/siteurile tale.
M-a deranjat pentru ca mesajele se trimit prin mesageria mea si nu vreau sa plictisesc utilizatorii cu mesaje nesolicitate.
Nu sunt de acord cu astfel de practici!
@Pablos:
Citat:
"Unii utilizatori au fost deranjati ca primesc mai multe mesaje ... l-au anuntat pe proprietar si proprietarul respectivului site, recte Mihai_Is sa enervat (si m-i se pare normal sa se enerveze) si a pus acest post!"
2. Mesajele se trimit prin formularul de contact, in concluzie nu am acces la adresa de pe care se trimit!
@Pablos:
Citat:
Deci practic acel mesaj cu "Buna, numele meu este Dinu Andreea Rebecca..." este trimis prin formularul de contact (care probabil se afla in fiecare pagina cu informatie) catre utilizatori care au pus informatii acolo...
Citat:
Daca eu, eu personal, am acum chef si timp liber si nu am ce face, aleg un site oarecare si incep sa trimit mesaje aiurea despre siteul "tocmai.ro" de exemplu... "Buna ziua, reprezint siteul tocmai.ro, intra pe site si adauga anunturi moka"
Da, exista si posibilitatea asta, dar in acest caz acea persoana are o problema!
Gandind logic, cineva nu ar face asta fara sa aibe legatura cu acel site.
3. Am spus deja de 2 ori ca am rezolvat, deci acest topic nu mai este de actualitate!
Rog pe aceasta cale un moderator sa inchida topicul!