1 Ataşament(e)
SPAM: www.adriana.ro si www.afaceripeinter.net
Mail prin spam cu un cod html tampit, 6-7 mail-uri primite in interval de 1 ora, si inca primesc. I-am si sunat. O doamna grea de cap mi-a rapsuns si tot ea tipa la mine. Dupa ce am tipat si eu la ea mi-a inchis telefonul in nas.
Sa nu o omor eu pe ea ?
www.adriana.ro
www.afaceripeinter.net
Ce oameni dobitoci doamne.
Si ce site-uri de rahat.
Sa nu o omori pe ea , adik pe mine!
Salut si as fi fost foarte bucuroasa sa fiu invitata la aceasta discutie.
Sunt Adriana Ceausescu, de la adriana.ro si afaceripeinter.net
situri acuzate pe nedrept de spam.Imi cer AICI scuze- pentru ca am raspuns cu scuze la toate emailurile ce imi spuneau sa nu mai fac SPAM.Din pacate se pare ca securitatea serverului a fost prinsa pe picior gresit din cauza unui client ce a pus un phpbb.Ma rog, nu mai conteaza cauza si nici nu vreau sa ma dezvinovatesc aruncand pisica pe clientul respectiv.Imi pare extrem de rau pentru ca niciodata nu am intentionat ca newsletterul meu sa fie transmis la n adrese de email cu care eu nu am nici o tangenta.
Situl adriana.ro - ptr ca de la el a fost transmis newsletterul nenorocit- are membre femei si sincer nu ma intrereseaza persoane care nu vor sa afle informatiile transmise de mine.
Si nu te supara draga admin, nu cred ca e chiar ok sa suni noaptea la ora 10 si sa incepi sa urli la mine fara sa explici clar cine esti si ce anume doresti.
Am inchis pentru ca numai tu vorbeai la telefon si ai inceput cu "Doamna esti nebuna".Consider inca o data ca in mod normal trebuia sa fiu invitata la aceasta "barfa" pentru a imi spune parerea despre acest tampit de "spam".
Oricum ,daca tot sunteti mult mai cunoascatori si daca tot am dat peste voi poate puteti sa ma lamuriti cu niste aspecte ref la administrarea unui server.
Folosesc Plesk , am un administrator de server care din pacate ori e slab pregatit ori ..............nu stiu ce sa mai zic.Daca cineva e dispus sa ma ajute- contacost- va rog sa ma contactati. Datele le gasiti pe nasparliile de situri pe care le detin.
Stiu........si incerc sa fac ceva in privinta asta!
Stiu de asta si imi pare rau. De aceea spun ca am nevoie de un ajutor, bineinteles ca este contracost.
Ideea este ca acel spam are un istoric care ar trebui sa va dea de gandit si voua, sau ma rog companiilor care fac hosting. Nu am de gand sa expun aici aceste date de aceea as vrea sa ma consilieze cineva.
Am mai discutat si cu alte persoane si se pare ca nu stiu .
Deci , poate cineva sa dea o mana de ajutor?