@butelie...esti de nota 10 cu acest domeniu
Versiune printabilă
Din pacate numele domeniului , desi este perfect din punct de vedere SEO , are si implicatii olfactive , in plus oamenii vor sa vada mortaciunile altora , nu pe ale lor !
M-am gandit si la un top al mortaciunilor , si la posibilitatea ca unele mortaciuni sa apara mai in fata daca rudele dau ceva de pomana pentru dezvoltarea siteului .
Topul ar fi de genul : cea mai populara mortaciune , cea mai plansa , cea mai betiva , cea mai afemeiata sau cea mai curva ( in functie de sex ) , cea mai spectaculoasa trecere in nefiinta !
Partea nasoala ar fi ca s-ar tine procesele lant in cadrul aparitiei unei mortaciuni intr-o categorie nepotrivita ! :rolleyes:
Offtopic: morti.ro este inregistrat, stiu ca vroia cineva sa-l vanda in urma cu ceva timp
P.S nu ar strica daca ati folosi un limbaj mai putin colorat...
mortaciuni.com il inregistrara !
Oricum domeniile astea nu prea vad cum pot scoate banii !
Imi cer scuze pentru cuvintele nepotrivite aruncate in acest topic despre bacalaureat !
Rezultatele la a doua editie la bacalaureat 2008 s-au dat astazi !
Partea nasoala cu aceste siteuri e ca lumea nu prea le acceseaza si cei care se uita nu prea aduc bani celor care si-ar face reclama pe site !
...ca detinator al siteului www.bacalaureat.net, stiu ce spun atunci cand afirm ca si domeniul despre care (nu prea) vorbiram in acest topic poate aduce un ROI frumusel.
inca astept oferte:-)
Super tare aia cu corigentele si cu mortaciunile.
Domenii-ule.. da domenii.com nu vinzi? Iti cumpar de la bacalaureat000 pana la bacalaureat999 daca il vinzi pe ala :)
Cred ca ai vrut sa scrii de la bacalaureat 0000 pana la 9999 !
Sper sa fim anuntati atunci cand a fost gasit un cumparator !
Exemple de subiecte la bacalaureat o sa fie publicate pe siteul Ministerului Educatiei inca din noiembrie si rezolvarile cu cel putin doua luni inainte de inceperea bacalaureatului 2009 .