eu tot cu mxhost.ro ma descurc - ce am cerut am primit, nu am incercat alti provideri romanesti, dar daca ar fi, as vrea sa se descurce la fel de bine ca mxhost-ul
Versiune printabilă
eu tot cu mxhost.ro ma descurc - ce am cerut am primit, nu am incercat alti provideri romanesti, dar daca ar fi, as vrea sa se descurce la fel de bine ca mxhost-ul
offtopic: nu da nimeni fuga pe niciunde prietene...
"Oops, nu pot sa fiu banat."
Well then you stfu, and _chill_ dude... Sa mai citez aberatii de-ale tale? "desperate housewife"... Eu vreau sa ajut si tu comentezi aiurea. "Parerea ta valoreaza 0"... Pentru tine poate... Ceea ce incearca sa faca WeaselMan e sa imi arate mie cat de destept si de smecher e, luandu-ma pe sus... WeaselMan incearca sa isi dovedeasca intelepciunea fata de unu' de 13 ani. Hahahahahaha. Aici e de ras. Ai iesit de pe orbita bai omule. Trezirea. Toata lumea rade de tine... Get a life.
ontopic: Very very sorry ca am postat offtopic, dar nu pot sa ma las batjocorit... As dori sa intreb ce parere aveti despre mxhost ca host romanesc. Credeti ca e mai bun ETP? Nu stiu daca a vazut si Crisitian oferta (mxhost) ca sa isi dea cu parerea.
Salut,
Andrei Popa
WeaselMan poate te uiti si tu pe email si vezi firma aia cum se numeste. as fi interesat si eu de un cont de reseller. platesc cam mult sa-mi tin site-urile pe diverse servere.
mersi mult
lixor, m-am uitat si se numeste cubic hosting, planurile sunt destul de faine, si ala de $5 e cel mai ieftin dar si destul de bunicel :)
Asemenea planuri mai gasesti pe webhostingtalk.com, vezi forumul pentru "Shared and reseller offers", si dai un search inainte ca sa cumperi ceva sa vezi daca gasesti pareri bune sau proaste despre respectivul vanzator. Spor la cumparaturi :)
Continut editat de Razvan Pop. Pe viitor sa te abtii de la asemenea remarci.
mersi WeaselMan. o sa ma uit pe toate ofertele insa cred ca o sa iau si eu un pachet de 5$ pt. 6 luni la cubichosting, sa vedem cum merge.
Eu merg pe http://www.mxhost.ro la orice ora din zi si din noapte.
Este adevarat ca se mai intampla sa mai cada serviciul dar aceasta se intampla foarte rar si numai din cauza unui up-grade sau up-date.
pana acum din ro, cu preturi bune se pare ca sunt doar edomenii si mxhost. mxhost nu imi plac pentru ca nu se poate plati cu cardul si nu am chef sa imi mananc nervii pe la banca, iar edomenii dau la gazduire mai mult spatiu, dar la preturi mici (1$) nu au baza de date...
mai stiti vreun alt vanzator de domeniu si hosting, la pret bun, care sa ofere min 30-40M si baze de date si la care sa poti plati cu card?
La edomenii iti poti lua maxim 3 baze de date, pentru conturile mici, la 1$ bucata pe an.
Pana la urma mi-am luat domeniul de la GoDaddy.com. M-a costat: 7.95$ (8.20$ cu tot cu taxa ICANN), vad ca acum costa 8.95$ (o fi fost un pret promotional, ceva, atunci cand l-am luat eu). Platit cu card ING Bank Visa Electron. Deocamdata il tin parcat la ei, mai am de lucru la site.
Chestia mai nasoala (sau potential nasoala) este ca am citit zilele astea niste discutii despre GoDaddy, care m-au cam "dezumflat": acum cateva luni (sau anul trecut, nu mai stiu exact) cei de acolo au banat Romania (impreuna cu alte cateva tari, gen Singapore si Indonezia) si daca aveai domeniile la ei nu le mai puteai accesa si administra decat prin proxy public din afara tarii. :( Bine ca am aflat asta DUPA ce am inregistrat prin ei domeniul, sper sa nu mai faca o figura de genul asta in viitorul apropiat si indepartat.