Dimpotriva. Inclusiv https://play.google.com/store/apps/d...htype.swiftkey are (cu peste 10 milioane de installs). Si sigur ca nimeresti si seopedia pentru ca face autocomplete si cu nume de domenii pe care le stie.
Versiune printabilă
Dimpotriva. Inclusiv https://play.google.com/store/apps/d...htype.swiftkey are (cu peste 10 milioane de installs). Si sigur ca nimeresti si seopedia pentru ca face autocomplete si cu nume de domenii pe care le stie.
Aş fi preferat o iniţiativă de "rescoatere" pe piaţă a domeniilor pe care proprietarii nu le-au dezvoltat niciodată. Apreciez faptul că vom avea acces la domenii bune (în ultimii doi ani am avut reale dificultăţi în a găsi domenii bune pentru interesele mele), dar admit că vor apărea confuzii şi probabil multe aberaţii.
Totusi, credeti ca vor avea succes aceste domenii noi? Sau ar fi sanse sa poti "vinde" daca prinzi cateva domenii bune?
Am gasit pe un blog asta:
Deci, se vor putea inregistra pana la urma domenii cu caracterele ş si ţ? Rotld vad ca nu zice ca nu s-ar putea.Citat:
1. Vor fi acceptate diacriticele romanești conform standardului internațional ISO/IEC 8859‑16:2001, cu punctele Unicode 226(â), 238(î), 259(ă), 537(ș) si 539(ț).
2. Notă importantă: nu sunt suportate caracterele ş si ţ cu sedilă specificate in standardul ISO/IEC 8859‑2. Pentru informații suplimentare vă rugăm să consultați standardele ISO-8859-2 și ISO-8859-16.
Acum am vazut ca e vorba de diacritice cu sedila si fara. Nu stiam ca exista doua tipuri de diacritice.
S-au inregistrat si domenii cu ş si ţ fara probleme. Se pare ca a fost bataie mare in seara asta, iar faptul ca se puteau rezerva bulk si cate 12 domenii ce nu trebuiau platite instant spune multe. Oricum, eu mi-am facut treaba :).
Eu mi-am facut din parti, m-am calicit si am zis sa inregistrez prin mxhost unde dealtfel am toate siteurile gazduite. Desi am facturile achitate si banii luati din cont, am inregistrat doar un domeniu slabut si unul gresit. Cele premium s-au dus la altii ca omul asta de la mxhost nu a fost in stare sa isi verifice sistemul inainte si a stat sa le inregistreze manual.
Mare scarba mi-e de oameni ca astia!
nu a mai ramas nimic de luat....peste 30 de zile mai vine inca o sarja dar cele top nu vor mai fi de gasit.
Care sarja? Ce le mai tuna capul?
Manevra nu stiu cat a fost, in primele secunde dupa ce sistemul a inceput sa mearga eu reusisem sa verific: stiri.ro, acasa.ro, adevarul.ro si multe altele foarte bune si erau libere. Am comandat de la mxhost pentru ca era pretul mai mic, ii intrebasem inainte daca se pot inregistra si au zis ca da. Am primit facturile achitate, apoi email ca din pacate nu au reusit sa le rezerve ca s-au facut rezervarile manual pentru ca nu le-a mers automatizarea. Am ramas cu facturile pe care le pot pune in rama, nu credeam ca e posibil asa ceva, cu factura "in mana" si cu domeniile lipsa.