Nu stiu de ce ai mai intervenit, sincer, daca nu are rost sa explici. Trebuia sa ma lasi sa raman la parerea (intrebarea) mea, nu sa imi spui contrariul, daca nu ai un argument.
Versiune printabilă
Nu am vrut sa intru in polemici inutile si neconstructive, dar primul tau post pe acest th este offtopic, omul nu intreba nimic (daca merita riscuri sau daca vor fi sterse doar a postat o oportunitate), asta am vrut sa subliniez.
Pai ce sa-ti explic, fiecare foloseste oportunitatile in felul lui nu are rost sa explic din mai multe motive: acesta este un forum de white hat, tecnicile folosite sunt spammy.
Implica risc 0 din partea mea si rezultatele obtinute sunt ok pentru mine.
Vrei argument ? investitie 0 in domeniu .eu, timp pierdut 10 minute pentru instalarea unui wordpress si a 10 articole, alte 10 minute in setarea unor softuri de bkl automate. Am zis e suficient sa stea oline 2-4 saptamani , intre timp ajunge pe poz. bune pe cuv cheie si pentru mine e ok. Sadisfacut ?
@Alias74, eram offtopic pentru ca mi-am spus parerea cu privire la subiect ca si restul (+ 2 intrebari)? Nu stiu de ce imi raspunzi asa (satisfacut?) si nu stiu de ce imi spui "nu vreau sa intru in polemici inutile". Ti-am adresat o intrebare, prin care, nu voiam sa intru in nicio polemica, ci doar un raspuns.
E un forum, discutam, dar unii vad ca se simt lezati daca ii intrebi ceva. Voi fi mai atent pe viitor. Numai bine si succes cu viitoarele domenii.