poate nu ai fost atent, a sters articole unui coleg
Versiune printabilă
Zau daca eu gasesc unde scrie ca aceasta Oana e user pe forum. Deci voi cereti un report sau o dovada pe forum cand nici nu aveti confirmarea ca e user. Cred ca mai intai ar trebui lamurit daca e user sau nu e user real?
Poi din cate stiu este o Oana S.... Pe forum, dar ca userul este altcumva iar Oana si "S" sunt numele ei. Colaborez cu ea de mult timp pe partea de content writing, dar cine stie, poate a dat si ea un pont la nimereala si a luat premiul. In alta ordine de ideei pana nu raspunde si da de inteles ca a primit bani, totul a fost o mare pacaleala.
N-ai fi primul, am mai luat eu teapa si de la altii de pe forum, cea mai spectaculoasa fiind de la Daniel Buca, care nici pana acum nu mi-a returnat banii. Oricum, din ce zice Radu, aceasta Oana exista. Asta era mirarea mea, daca exista, caci daca exista, o simpla confirmare din partea ei ar putea lamuri ditamai spectacolul de aici.
Haos, o simpla confirmare din partea unui user random care sustine ca-l cheama Oana S nu rezolova nimic.
Rezolvarea e simpla, am dat-o pe cateva pagini in urma.
Este dovada primrii acelei recomandari. O dovada foarte simplu de confirmat, prin raportarea mesajului sau ma rog, printscreen / forward cu headerul din email etc.
Crezi ca e asa de greu sa apesi pe un buton sa dai report? Necesita juma de secunda si gata, credibility back on.
Dar vezi tu, ca in loc de o dovada simpla prin care ne puea pe toti la punct, a ales sa ceara stergerea contului si a oricarei urme ca aceasta disputa a exista vreodata.
Si tu ce deduci din ce am spus eu, ca dontedro/seomoon este o persoana care poate demonstra dar nu VREA?
Gandeste-te ca se vede in josul paginii cine citeste acest topic. Si l-am vazut in ultimele zile ignorand complet cererile de a demonstra.
Ma pun in pielea lui si gasesc minim 10 metode de a rezolva aceasta situatie.
El a ales sa n-o rezolve, avand impresia ca vorbeste cu caiva ciuriburi de pe un forum oarecare. "Hai ca i-am prostit si pe astia". Citeste ce a scris Tom cu o pagina sau doua in urma. O sa intelegi mai multe despre logica de a oferi 100$ pentru un pont.
Eu sunt inca pregatit sa ii cer scuze daca reuseste sa dovedeasca ca nu e tepar, conform reteti mele.
@haos, Radu R
Exista in real life o Oana S, dar aici are alt ID. Si din nefericire nu este ea castigatoarea. Am felicitat-o ieri si mi-a spus ca e doar o coincidenta.
Sunt 2 tipuri de ponturi: post sau pm. In ambele variante, trebuie sa ai cont pe seopedia. Altfel, poti spune ca l-ai primit printr-un porumbel, si castigator este un porumbel.
Apelez la inteligenta ta, si te rog sa faci un efort sa citesti posturile din acest topic, si daca ai timp si altele deschise de acelasi user.
Off: kidu e cel mai tare. A inregistrat .ro, si cu siguranta daca seomoon era dispus sa ofere cate 100 usd pt 10 useri, o sa plateasca lejer 100.000 usd lui kidu. De cand sunt banii o problema?
Si al meu, toate articolele trimise de noi au fost sterse. Nu-i bai, insa trebuia sa ne anunte. :)
I-am trimis acum cateva zile PM si a spus ca nu le mai pune la loc pentru ca s-a rebranduit sau ceva de genul si a sters articolele vechi.
ontopic: Inainte sa va aruncati cu ponturi, poate era mai bine sa dati o cautare dupa numele lui sau a "agentiei" pe care o reprezinta. Cititi comentariile de aici Moartea SEO-ului, Apocalipsa
Am vorbit cu el pe email. Mi-a spus ca a avut o problema de ordin tehnic si ca il va urca din nou pe site. I l-am trimis din nou, sper sa nu fie probleme :)
Urmeaza confirmarea din partea Oanei... putintica rabdare!
Mi-as dori, apoi, sa dispar definitiv de pe acest forum, sa-mi fie sters contul si, daca se poate, toata activitatea. Multumesc pentru intelegere.
Vad ca inca citesti, topicul asta, asa ca:
http://seology.com/shots/sdf-20130427-210754.jpg
Cautarea Oanei seamana cu cea a Elodiei...Trebuie sa recunoasteti ca topicul asta a avut de toate: implicare, suspans, final neasteptat, intriga...un adevarat thriller!
Mai trebuie sa asteptam putin confirmarea Oanei...cam pana isi face cont!
Treaba e destul de clara.
El nu considera ca e teapa. El crede ca are dreptate, in sensul ca ok, am dat banii unei persoane inventate, n-au cum sa dovedeasca fraierii aia ca nu e asa.
Urmeaza sa ameninte pe Mezei cu datul in judecata pentru ca el vrea sa ii dispara orice urma, orice dovada care arata ca el e de fapt un mincinos. Dupa ce ameninta vreo saptamana asa, ii trece. O sa mai auzim de el peste cateva luni, cand vine cu o noua idee desteapta, cand lumea a uitat acest incident.
Eu citeam comentariile recomadnate de un coleg mai devreme:
http://seology.com/shots/fgh-20130427-215754.jpg
http://seology.com/shots/f-20130427-220136.jpg
(tot zilele astea a aparut si Oana S.)
Uite ce am primit pe PM:
Si eu ma numesc Oana S. si va pot confirma faptul ca NU am primit banii de la dontedro, asa cum sustinea intr-un post anterior.
Eu ma numesc Oana S. si m-am trezit cu 100$ in cont dar nu stiu pentru ce! Imi explica si mie cineva ce se intampla?
Doamna Maftei nu ar fi mandra de tine daca nu exista o Oana S.
(stii tu la ce ma refer)
Intre atatea colaborari cu USA Today, Microsoft (despre Apple, Facebook si Google pun pariu ca nu stiati), cand sa aiba omul timp sa se ocupe de pretentiile voastre? Pai de seopedia si Oana are el timp?
Corect :)) Incepe sa-mi placa tot circul asta :)) E un pamflet pe cinste, poate unii oameni chiar cred, hai sa mentionam ca este totusi un pamflet...
Daca exista o singura persoana caruia eu i-am tras teapa, i-am vandut ceva / am cumparat ceva si n-am platit, nu m-am tinut de promisiune / nu mi-am facut datoria, atunci nu numai ca dispar din web-ul ăsta, dar rezilez și contractul cu Romtelecom și nu mai deschid în viața mea o pagină web!
DonTed, in online, odata ce ai facut ceva nasol, ramai vesnic cu acel lucru atarnat de gat. Daca vrei sa iti salvezi onoarea ar trebui sa rezolvi aceasta problema odata pentru totdeauna.
Ti-am solicitat niste dovezi (cu care ai putea anula automat orice suspiciune), nu am primit nimic pana la ora asta. Inca mai astept. :)
Corect, problema e că eu nu am făcut nimic nasol niciodată. Aștept să ridice cineva două degete sus și să zică clar și răspicat.
Da, da, nu am dovezi, nu am nimic, am inventat totul eu de capul meu, totul este un pamflet și trebuie tratat ca atare.
Nichita ...suntem oameni maturi, si inteligenti...ce PM sa iti trimita?
A se citi PM = private message :)
@Dontedro
Cand Tom a inceput sa trateze postul tau ca pe un pamflet, am crezut ca a baut ceva. Observ ca a fost mai lucid decat mine, cel putin.
Problema nu este ca ai "tras o teapa". Problema este ca ti-ai batut joc de acei oameni care nu au tratat topicul ca pe un pamflet, si-au pierdut timpul cu joaca ta de copil infantil, le-ai alimentat sperantele cu texte gen "o mulțime de propuneri bune, să vedem, să vedem...", ai mintit pe toata lumea cu existenta unei persoane fictive, dupa care vii senin si nonsalant si afirmi ca totul este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Exista sectiuni in acest forum unde poti face cate glume vrei, daca chiar simti nevoia. Se pare ca simtul penibilului iti este strain...
Problema a fost rezolvata (cu advertorialul disparut de pe site).
Da, eu sunt copil infantil, mincinos, penibil, tepar, nesimtit si lista continua... Voi sunteti inteligenti si maturi, ok...
Prietene devii din ce in ce mai penibil! Resemneaza-te! Ai gresit! Te-ai facut de C___T intr-o comunitate! Sute de oameni citesc acest thread si rad de tine! Nu cum ai crede tu...de pamfletul pe care spui ca l-ai infaptuit, repet..de TINE.
Din ce in ce mai penibil...
Incearca http://www.starecivila.gov.md/ro/pag...lui-prenumelui
@Tom
Omul a spus ca e totul un circ si un pamflet si trebuie tratat ca atare. Ne racim "tastele" degeaba.
Cred ca topicul ar trebui inchis. S-a demonstrat ce era de demonstrat si nu cred ca mai spera cineva in aparitia de ultim moment a Oanei:)
Dincolo de asta, s-au spus cateva domenii bunicele pentru nisa asta. Chiar ma gandesc sa inregistrez doua-trei (voi anunta, insa nu ofer 100$. Fac cinste insa!).
Ultima strigare:
1. Dacă nu știți despre ce e vorba și câte persoane cu numele de Chele Dumitru locuiesc la aceiași adresă (aproximativ, mă rog), e mai bine să nu discutăm. Aproape 4 Chele Dumitru există, se poate verifica. E vina mea ca port acest nume? Stiti ce s-a intamplat exact in acel dosar? V-as ruga, pe acest subiect, sa vorbeasca cine se simte in stare si atat, pareri ne dam cu totii...
2. Trecem peste. Unele au fost chiar amuzante.
3. Singura mea mare problema este ca nu am nicio dovada. In mesagerie am doar ultimele mesaje, respectiv cele ale lui AntonioTony. Am facut plata prin moneygram, cum mi s-a cerut si din pacate nu am nimic care sa ateste acest lucru. Numele complet este Oana Sorescu.
4. Incerc sa fac acest lucru, nu cred ca existe vreo persoana in lumea asta prostita/pacalita/tepuita/fraierita de mine. Investitia in mywalk.me se ridica la o cifra frumoasa, imi pare rau ca alegerea numelui domeniului a trebuit sa fie cu atata circ, scandal si mistouri, am apelat la comunitatea SEOpedia in ideea de a oferi un premiu frumos. Am gasit pana la urma domeniul pe care il cautam, dar din pacate persoana e data disparuta. Habar nu am ce se intampla, pe cuvant.
5. Nu mai simt ca fac parte din aceasta comunitatea, nu mai am nevoie de niciun serviciu, nicio informatie, niciun pont, nimic de la nimeni. Unii oameni chiar imi sunt dragi, mare parte dintre cei cu care am colaborat si poate o sa mai colaborez si in viitor, pot confirma cum s-a desfasurat si daca am creat probleme sau am lasat loc de mai mult...
Imi cer scuze sincere pentru ce tot am stricat, direct si indirect, voluntar si involuntar. Credeti ca nu as fi putut merge pe varianta de care vorbiti, mai simpla si mai eficienta, daca era sa fie ? Oare chiar atat de prost sa fiu, sau mai degraba corect si cu intentia de a oferi premiul ? Cum as fi putut folosi apoi domeniul mywalk.me ?
Imi cer scuze inca o data, imi retrag toate cuvintele. Mult succes tuturor!
Un administrator ar trebui sa incheie acest circ.
Succes si tie!
Il las pe DD sa se ocupe de caz:
http://s9.postimg.org/7vvg8arxr/oana2.jpg
Moneygram sau sistemul bancar?
Bai, deci nu pot sa inteleg. Stii ca minti, noi stim ca minti, dar ne invartim asa.. in jurul cozii.
Ai intrat doar sa stergi PM-ul. Tie mereu ti se intampla ceva. Ca si in commenturile de la zoso. Tu mereu raspundeai, dar se intampla ceva de nu apareau. Ti-o fi facut cineva acatiste, te-o fi ars pe candela de baiat bun ce esti. Fa-ti o sfestanie d'aia.
Deci tu stii ca minti dar ne spui ca nu minti.
Noi stim ca minti dar ne prefacem ca te lasam sa incerci sa ne dovedesti ca nu ne minti.
Ai spus ca recomandarea a venit pe PM. Zi-ne si noua userul (vezi? stim ca minti dar ne prefacem ca nu stim). Sau ii e rusine ca a castigat si a fugit cu suta?
Da-o dracu pe suta, pariul ca nu dai banii depasise de mult 300 de euro, deci cineva tot a castigat de pe treaba asta.