gradinacubunatati.ro
Versiune printabilă
gradinacubunatati.ro
aprozarulsatului.ro
dinaprozar.ro
fermataranului.ro
alimenteproaspete.ro
alimentedelasat.ro
delasateni.ro
crescutlatara.ro
fermasatului.ro
campenesc.rp
mediurural.ro
zonarurala.ro
satenesc.ro
ruralarea.ro
produseletaranului.ro
culesecugrija.ro
lasat.ro
cusateni.ro
bunatatialese.ro
coltulfermierului.ro
coltultaranului.ro
tarabataranului.ro
tarabafermierului.ro
piatataranului.ro
fermacubunatati.ro
bunatate.ro
bunatatea.ro
doarmerinde.ro
merindee.ro
numaibun.ro
m-am abținut, m-am abținut, dar fie, 2kile.ro.
ulita.ro
depeulita.ro
Am adaug design tocmai pentru a nu explica profilul site-ului. Dar este nevoie de o explicatie.
La mine "la tara"(curtea de arges), sunt multi "tarani" care nu vand ce produc, pentru ca nu au unde. Idea site-ului este sa-i ajut pe "ai mei" sa genereze un venit lunar bun si sa-i ajut si pe ceilalti din zona sa-si vanda produsele. Pe viitor daca merge, o sa se extinda la nivelul tarii, pe baza unor criterii stricte de acceptare.
produsele sunt generaliste, se vinde si "miel" si branza. Domeniul trebuie sa ajute si la vazarea acestor tip de produse. Verdeata de ex nu ajuta la "carne" si tot asa.
Daca ma grabeam un pic si prindeam perioada asta cu "carne de cal" si prostiile pe care le fac astia, era super ok:) Dar oricum probleme sunt si nu-mi fac griji.
Momentan taranesc.ro e cat de cat ok. Mai astept sugestii pe baza explicatiilor de mai sus.
Mai am varianta sa merg pe "delatara.eu" sa-l fac brand, pt ca e usor, si ceilalti pot tine site-urile degeaba. Doar ca este produs romanesc, asa ca duc dorul la .ro:)