Cred ca cei care cauta "compot de mere" sunt useri 40+. Cred ca daca il optimizeaza pe "compot de mere"" si are compotmere.ro ca domeniu nu vad de ce nu ar avea succes.
Versiune printabilă
Cred ca cei care cauta "compot de mere" sunt useri 40+. Cred ca daca il optimizeaza pe "compot de mere"" si are compotmere.ro ca domeniu nu vad de ce nu ar avea succes.
In cazul prezentat eu as lasa la o parte nebunia EDM si as alege compotmere.tld. Nu cred ca va fi vorba despre un dezavantaj care sa te incurce.
Si eu m-am confruntat cu problema asta doar ca la mine era invers. Cuvantul cheie vizat era compot prune iar compotprune.tld era ocupat. Nu am avut nicio problema in ce priveste optimizarea pe compotdepruna.tld.
ps: post modificat dupa ce am vazut observatia lui alias74.
Eu am un domeniu jocuri-de-gatit.net, cand m-am ocupat de el a fost si pe prima pozitie la jocuri de gatit, momentan este pe prima pagina, sunt cam multe liniute dar poti sa il ridici pe prima pozitie, eu iti recomand compot-de-mere.tld
si eu am un domeniu a-a-a.tld si cand l-am lansat a urcat rapid .
M-ati pus pe ganduri rau, o sa-mi ia ceva timp pana ma hotarasc. Va multumesc tuturor! :)
asta a fost si o dilema de a mea (destul de mare) tinand cont ca am cateva zeci de domenii de jocuri EMD si si acolo se pune problema aceasta ( jocuri pentru copii, jocuri de imbracat, jocuri bla bla ) ... cred ca iti pot oferi ceva detalii:
1. Domenii cu peste o liniuta sunt inutile din punctul meu de vedere ... poate nu din punct de vedere SEO dar ca si "aspect", credibilitate .. etc ... au un minus
2. Greu sa apari in fata cu un domeniu de genul jocuricubarbie,tld ( sau jocuribarbie, tld ) atat pentru jocuri cu barbie cat si pentru jocuri barbie ... foarte greu ! 3. EMD inca au un cuvant de spus destul de mare ... deci jocuricubarbie,tld clar va ranka mult mult mai repede si bine pentru jocuri cu barbie decat orice alt domeniu
4. si daca tot vorbim de tld-uri ordinea ar fi urmatoarea: .ro,.com,.net,.info si .org la urma ( depinde si de nisa dar 99% din cazuri da )
concluzie: poti lua si jocuribarbie,tld si sa il optimizezi pentru jocuri cu barbie dar stabilesteti aceasta strategie de la inceput si nu optimiza prea mult pentru jocuri barbie ca altfel te poti trezi ca rankezi bine pentru jocuri barbie iar pentru jocuri cu barbie sa nu rankezi mai deloc ...
Succese maxime :)