-
@tiberiur: Cei de la rotld mi-au spus ca au nevoie de acte in original si trimise prin posta, vezi detalii aici: Romania Top Level Domain "Detinatorul actual confirma transferul dreptului de folosinta al domeniului noului detinator trimitand un document prin posta (originalul) - catre: ICI" cica in romania nu sunt recunoscute in instanta decat actele in original, asta mi-a zis un reprezentant ROTLD, procedura este asa din cauza legilor romanesti.
-
Hmm, transferul unui domeniu .ro de pe Sedo poate fii o aventura, cel de la care am licitat si castigat domeniul .ro l-am cumparat de la o alta persoana printr-un transfer la EuroDns,com, ai apare domeniu in cont ca si owner dar din pacate el nu stie ca in baza de date a rotld nu s-a modificat proprietarul. Eu aveam un cont la eurodns, i-am dat id-ul meu la tip si a transferat domeniu la mine, domeniu apare in contul meu, site-urile internationale nu stiu politica domeniilor .ro, aici ma refer la taxa de transfer si modalitatea primitiva prin care se trimite scrisoare ca si pe vremea lui Nicu Ceausescu pentru a confirma transferul.