99$/an la godaddy
Versiune printabilă
99$/an la godaddy
La namecheap e $78.88/yr, Launch Promo.
beah, cam scump. Si nu stiu daca extensia asta nu se va dovedi un mare fsss
Am cam exagerat cu pretul.
by the way, aruncam acum un ochi pe la godaddy, deja domeniile cu adevarat bune sunt luate.
Stiu ca s-a mai discutat dar nu mai gasesc unde.
Daca as lua de exemplu, realitatea.xxx si as dezvolta cu totul altceva decat cei de la realitatea.net s-ar putea sa am probleme?
Nu, nu ai avea nicio problema.
am inregistrat/ platit un domeniu la godaddy si imi spun ca trebuie sa astept sa primesc un formular de la ICM Registry, sa-l completez, sa-l trimit la ei iar ei imi vor da un member id cu care imi activez domeniul
momentan domeniul are stausul pending ... ciudata forma de inregistrare
Probabil fiindca e o extensie "sensibila"
instil.xxx
Sunt curios care o sa fie pozitia Google pentru astfel de domenii. S-ar putea sa le puna pe un blacklist daca vor fi multe legate de p0rn si din ce-am mai citit cam cele mai multe vor fi legate de p0rn
Companiile ce au branduri foarte vizible isi vor proteja imaginea inregistrand domenii .xxx doar pentru a nu fi folosite de "hiene".
my2c
e o bula, ca si celelalte tld uri.La nivelul romaniei doar apariti .info si .eu a avut oarecare impact pe simplu motiv ca rankau decent in serp. Cati nu s au prajit cu zeci de domenii .co si .pro pe keywords in romana?
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
pentru aia exista wipo
Cand s-a scos la vanzare .eu brandurile au avut timp suficient sa isi inregistreze numele, nu cred ca ar fii vreo problema sa inregistrezi realitatea.x.. Apropo, eu am un domeniu pe .ro al unui brand foarte mare, l-am luat acu 6 ani, ei sunt activi in romania si din partea lor nu m-a cautat nimeni, am fost sunat de cateva personane care ar fii vrut sa cumpere domeniu dar nu ne-am inteles, si aia chiar sunt brand, cred ca au cifra de afaceri ceva mai mare ca vantu :)
felix, sunt cateva variante, gen:
-ai noroc de ignoranta
-esti tolerat ptr ca nu le ai prejudiciat brandul
-brand=cuvant comun si nu poate fi recuperat wipo.
ma lumineaza si pe mine cineva ce-i wipo asta si la ce ajuta? Am dat un search am ajuns pe un site si de aici...?
WIPO - World Intellectual Property Organization. WIPO is responsible for the promotion of the protection of intellectual property throughout the world through cooperation among States.
Nu e la misto, este organizatie a UN ( United Nations ). Aici gasesti ultimele cazuri rezolvate de WIPO pe domenii .ro
Bun si atunci cum pot verifica inainte de a inregistra un domeniu daca numele respectiv este TM sau nu? E vreo posibilitate?