-
Sunt de acord cu Rares si cu Doro .. varianta 1 este cel mai ok ... daca ar fi sa alegi dintre cele 4 ...
Dar, cautari in Romania, in limba romana, "great prize" nu returneaza nici o cifra pentru cautari lunare .. nu cred ca vrei si nu cred ca merita sa lungesti atat de mult domeniul pentru o cautare practic inexistenta.
Uite sfatul meu : rulmentiautopro.ro Disponibil! Comanda acum
- Domeniu mai scurt
- cuvinte cheie in el
- mai usor de retinut
- pro insipra putina incredere :)
Succes
-
AntonioTony -multumesc de raspuns.
DAR am mentionat in primul post ca EXEMPLELE date sunt doar de dragul exemplelor si am cautat sa semene , gramatical/topicasi logica, cat mai aproape de nisa mea.
Sa va faceti o idee cautarile pentru fraza respectiva din 4 cuvinte, in modul EXACT MATCH pe google sunt in jur de 25.000 pe luna si peste 100.000 in modul normal/cautare simpla ( si are si cuvant "importat" din engleza)
Orice alta trunchiere sau cautare doar cu 3 cuvinte in expresie exacta este sub 3000 pe luna. Merg pe varianta cu 4 cuvinte ca sunt cele mai multe cautari si vreau sa am expresia completa in domeniu.
-
Am crezut ca exact despre acele cuvinte este vorba .. imi cer scuze pentru confuzie
Incearca pentru acceasi cautare sa setezi si ca locatie :Romania .. dupa cum spunea un coleg de pe forum acum cateva zile ... un keyword research bun e esential ...
Off ... Restul .. sariti pe domeniul de mai sus ca e bun :)
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
sau poti incerca prima varianta, dar cu .com
-
e setat pe romania.
Sa stii ca si pe romania se folosesc la cautare expresii "impamantenite", care au in componenta si cuvinte straine..
de ex.. ceva+discount.
Org si biz, ar fi curat ca nume, insa mi-e cam frica sa construiesc pe ele, sau sa nu fiu evitat de cei care fac cautari pe googles, sau chiar gogle sa nu ma evite. Biz ma zgarie pe ureche si org suna a non profit. Ori eu ..vand ceva. Oricum in prima pagina sunt si doua com.ro uri ca nu mai sunt domenii disponibile.
numedomeniu.co merita pe romania ? ca e liber sau e un thread pe acest forum unde se discuta despre asta sa imi limpezesc mintea?
EDITARE
am gasit topicuri despre .co..cam confuza treaba.nu stiu ce sa zic.
-
nu, co rankeaza pe extern, pe .ro nu a avut nimeni rezultate notabile.
-
Decat o linie mult mai bine este cu o litera bine plasata in cuvant deci www.rulmentiautogreatprizes.ro este cea mai buna alegere posibila.
-
.co nu are nicio valoare in Romania! Singurele .tld-uri de valoare reala in Romania sunt: .com, .ro., .net, .org, .info, .biz, in ordinea asta! Sincer sa fiu, nu as lua un .ro de genul celui pe care l-ai expus tu si as cauta mai degraba un .com favorabil: enume.com sau e-nume.com ... E buna si varianta enume.ro sau e-nume.ro, insa cea prezentata de tine chiar nu e interesanta! ;) Mult succes!
-
multumesc de raspunsuri..
Cred ca o sa iau numele cu .ro si cu litera adaugata la sfarsit.
(Dezvolt de 4 ani domeniu pe .net si tare mi-as fi dorit sa il fi inceput pe .ro. Am motive multe. Noroc ca il am si pe cel cu ro in custodie. )
In plus o sa iau si .org, posibil si .biz, si o sa le fac sateliti.
Ma roade sa incerc sa targetez direct pe nume.org insa nu stiu cat impact are org pe piata romaneasca. Tre s vnd un serviciu/produs si trebuie sa ofer si incredere. Si ar mai fi si ideal daca clientii ar reveni la mine.
As incerca ceva brandabil insa fara cuvinte cheie in nume domeniu nu indraznesc. Acum pe nisa mea din semnatura cel mai greu le cotez pe cele care NU au cuvinte cheie in nume.
Varianta cu enumexxxxxx.ro nu imi prea surade pentru ca din cate stiu e bine pt SEO ca numele de domeniu sa inceapa cu cuvintele cheie vizate. Ceva in fata cuvantului cheie ii scade impactul seo .Pe cand pluralul cuvantului cheie il mentine cu acelasi impact, mai ales ca este adaugat la sfarsit.
Forma cu S ( plural)in coada nu se foloseste la cautari chiar daca gramatical e corecta.
E long tail , a naibii de lung, si culmea ca sunt multe cautari exact in acea expresie.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
:(( asta noapte s-a luat .org ul
am luat eu .biz ul , desi nu ma prea incanta , preferam .org ul ..suna mai bine.
si am luat si .ro ul cu S in coada.