7.49$ este cel mai mic pret pe la renew.
Versiune printabilă
7.49$ este cel mai mic pret pe la renew.
Uite de asta e bine cand prinzi un promo code ca cel de zilele trecute sa inregistrezi domeniul pe vreo 3 ani. Mersi
Godaddy Discount .Com Domain Only For $7.99 Per Year
CHIPDIP
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
$6.47 pentru domenii com cu codul SBOWL46 doar cu card
Revin cu variantele mai ieftine pentru net/org/info
Nu adaugati in cos tld ul dorit, alegeti o ala varianta mai exotica, de ex domeniu.mobi iar in cos selectati cu bifa:
Add these matching domains
ON SALE! domeniu.NET $6.99
ON SALE! domeniu.ORG $4.99
ON SALE! domeniu.INFO $0.49
domeniu.BIZ SALE! $5.99*
automat se adauga tldul care il doreati initial, apoi stergeti pe cel exotic ( domeniu.mobi ) iar in cos ramane fix ce doreati, dar la un pret mult mai bun decat daca il puneati direct in cos. succes.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
offtopic: unde mai pot inregistra un .eu ieftin ?
Eu am cumparat de la LWS - https://www.lws.fr/nom-de-domaine-doteu.php - este o promotie in curs la .eu, .fr, .be - 3.99 euro/an + tva 19,6%
p.s. - nu am lucrat niciodata cu ei - 2.99$ la onlinenic.com/domain-price/ - trebuie sa devii macar membru Bronze si sa incarci contul cu $93.90, de care poti cumpara domenii -
juma de pret la hosting @ godaddy
cod LOVEHOST
FEB29 la name.com pentru new domain & renew la .com si .net va mai functioneaza?
din pacate nu ...
Reg199xr - register.com
$1.99 com/net/org/info/biz/us domains for the first year. You can register up to 3 domains using this promo code.
Payment methods: Paypal/Credit Card
Bun codul dat de klaucs - l-am folosit.
Multumesc +1
Use promo code Reg395ab to get
your domain for just $3.95.*
*1 year domain registrations only. Premium domains, multi-year registrations, and domain renewals are not eligible for this offer. Offer cannot be combined with any other promotional offers.
pt Register.com , succes .
Am cautat in urma putin si n-am gasit:
Godaddy
domeniu: .co
cupon: coFeb3
pret (cu cupon), primul an: 7,99 USD
pret (fara cupon), primul an: 9,99 USD
La pretul asta .co are sanse mai mari de a-si creste popularitatea
nu merge, te rog sa verifici inainte de a posta.
,com la godaddy cu $3.95, cod gofp2001ea
atentie ca face figuri, mergeti in prima pagina, dati bulk, adaugati 3 domenii .com, buy, introduceti codul de mai sus. Daca nu reduce pretul, stergeti cosul, inapoi la prima pagina, adaugati un domeniu, express buy, in cos ar trebui sa apara cu 3.95, adaugati alt domeniu daca e cazul. Eventual invers, adaugati un domeniu, in cos introduceti codul, daca nu reduce, stergeti cosul, inapoi la prima pagina, etc.
Ceva pt. renew la Namecheap ? Mersi anticipat.
Mersi dar din ceea ce scriau in newsletter-ul lor merge doar pt. domenii noi si transferuri.
Alte idei?
gofp2001ea pe Godaddy, .com la €3.39
Merge doar pe Credit card
WINTER199 pentru Godaddy, $1.99 fara taxe
cjc795dom pentru renew la Godaddy , de la 10.29 E la 6.69 E ( fara taxa ICANN ) respectiv 6.83 ( cu taxa inclusa ) .Merge si cu PayPal .
fb30tld - godaddy / SAVE 30% on Select Domain Names - .COM, .ORG, .NET, .BIZ, .US!* - new domains only. Private Registration just $3.99 per year!
N-am verificat, dar ar trebui sa mearga cu paypal.
La namecheap se vor da iar niste coduri pentru .com / .net / .org la 1.99 $.
Detalii aici.
Hot la godaddy
LEAP149 - orice domeniu com. net. org. info cu $1.49 + taxe.
doar unu a mers intotdeauna ( la ofertele astea de 1$ )
GoDaddy -> SAVE 30% on any available .COM, .NET or .ORG - Use source code NC5D9A when you check out.
[This DOMAIN SALE ends 3/8/2012 at midnight (Pacific Time). Plus ICANN fee of $0.18 cents. Discount is based on list price for new first year registration prices. Not applicable to bulk domain purchases, renewals and transfers of 50 or more.]
Another Offer from Godaddy:
SPECIAL OFFER! $1.49 DOMAIN NAME! Register any available .COM, .US, .MOBI, .BIZ, .NET, .ORG, .CA, .CO.UK and .IN domain for just $1.49* Code: LEAP149
E acelasi cod dat de Matei cu o pagina in urma. Probabil l-ai folosit deja.
Da, eu am cumparat ieri cu LEAP149. Inseamna ca l-ai mai folosit o data. Si, bineinteles, a fost cod pt plata cu cardul, nu cu Paypal.
Imi suna mie cunoscut. Zhao, de ce l-ai mai pus?
Nu l-am vazut.
Godaddy: Move your website to the top of search engines. Save 20% on Search Engine Visibility from GoDaddy.com! Enter code SEEME20 at checkout, or click Go Daddy Mobile - Domain Search, Go Daddy Commercials for the deal and the details.