-
Pai daca in loc de primul r e orice litera vrei tu, domeniul este excelent. Insa ro.ro mi se pare asa... cel putin ciudat. cristi@go.ro cristi@xo.ro sa ce vrei tu... e altceva. Insa gandeste-te si cum suna cand il pronunti: ro[punct]ro sau ro[dot]ro ...
-
Nici mie ro.ro nu mi se pare inspirat. In special daca faci un portal mai mare, si mai tarziu vrei sa creezi subdomenii , o sa vina ceva gen masini.ro.ro .. foarte confuz din punctul meu de vedere.
Pentru a construi un brand, nici a.ro nu mi se pare bine ales, in special ca exista deja raspandit ca brand aro - masina de teren.
Dar asa cum ziceai si tu, daca ai bani, poti face un brand aproape din orice.
-
a.ro>ro.ro.
as lua ceva usor de pronuntat
-
eu as alege a.ro
ro.ro ar putea crea confuzii la scriere
-
din astea 2 as alege a.ro
baga un ochi si la Domenii .ro libere din 3 litere | Cipy poate gasesti ceva interesant
-
Salut, eu m-as concentra putin pe postul lui Gin de mai sus. E baiat destept si stie el despre ce vorbeste, mai ales in contextul postului meu. E cel putin problematica treaba cu ambele domenii.
-
Eu zic că e mai bine să te gîndești la un cuvînt ușor de reținut. O singură literă este un nume prea impersonal... Ca la matematică. :)
-
a.ro suna mai bine din optiunile tale. Eu personal as incerca Y.ro :)
-
As merge pe a.ro.
Vezi sa nu fie marca inregistrata de proprietarii ARO.
Zici aro, zici Romania ;)
-
Eu as merge pe portal.ro :)) , in orice caz, a.ro e mai ok decat ro.ro care mi se pare aiurea.