Deleted
Versiune printabilă
Deleted
Deleted
Am mai vazut pe undeva postul tau cand ai incercat sa vinzi domeniul la 600 euro.Daca nu ma insel ti-am pus si acolo intrebarea: Poti dovedi vechimea domeniului si faptul ca este al tau?
Deleted
Deleted
Deleted
Deleted
Scuza-ma ca nu mai stiam exact daca ti-am facut sau nu vreo oferta, insa sunt destul de aglomerat ca sa pot tine minte toate detaliile. M-am uitat la rotld si desi era la vedere data inregistrarii eu bagam codul captcha sa vad alte date.
Spune-mi in legatura cu pretul, care ar fi cel final?
Mai e varianta in care, pentru a-ti dovedi proprietatea domeniului, ca un pas premergator achizitiei, sa iti modifice ns-urile la rotld pentru ca tu sa iti pui sus site-ul. Daca nu e proprietar nu are acces la rotld online panel. De asemenea si mailul cu factura de la rotld iti arata daca intr-adevar e(a fost la un moment dat) proprietar.
Deleted
daca tot ai domenii puse la pastrare de ce nu le hostezi si nu le faci macar un index, sa prinda vechime.
Google considera vechimea unui site din momentul cnad este online, nu de cand site-ul a fost cumparat. Daca avea vechime in google il cumparam eu, si dadeam chiar mai mult. Numele este foarte bun pentru firmele de papetarii, arhive, etc.
Deleted
de ce naiba nu ai facut o lista cu toate? eu iau stirile prin feed, si ma oboseste sa tot vad stiri noi care nu ma ajuta cu nimic
Deleted
http://web.archive.org/web/*/http://tutoriale.ro
aici nu are nimic
Deleted
Eu ma refer la faptul ca nu prea a fost gazduit tot timpul. Eu sunt convins ca esti un om onest , cu care se pot face afaceri bune
Deleted
Sunt convins ca esti un om onest, si ca putem face afaceri bune impreuna, pe mine ma interesa un domeniu ce are vechime ce ajuta in google, chiar ma interesa sa cumpar, nu vreau sa te supar.
Oricum ma mai gandesc si daca este cazul iti fac o oferta pe privat
Deleted
Eu stiam ca nu se pot vinde domeniile .ro , tu cum reusesti performanta asta?
Deleted
Eu unul as ceda doar dreptul de folosinta.. ce zici? pare plauzibil?
Deleted
Va rog, cei interesati de ofertele prezentate de andu, folositi PM... Ce e asa greu? Dorim sa pastram zona cat mai curata, fara comentarii offtopic... asta pana cand ne vom muta pe platforma noua de marketplace. Domeniile .ro se pot vinde, cumpara legal, nu doar transfer.
Ti-am unit toate thread-urile. Este gresit (din punctul nostru de vedere) ceea ce insinuezi tu. Adica, daca ai de vanzare 10 domenii, faci 10 thread-uri ? Sau daca ai 100, faci 100 de thread-uri ? Si asa iti e mai usor ? Sau sa le ai pe toate centralizate ?
Am lasat thread-ul cu website-ul, separat, bineinteles.
Deleted
Deleted
Dosare.ro a fost redirectat cumva spre dosarelux.ro? De fapt asta s-a intamplat numai ca ma intereseaza cand ai renuntat sa-l mai redirectezi .
Deleted
deleted
Deleted
Pamant.net si Pipera.info - SOLD. Multam
Deleted