Multi umbla aiurea dupa chilipiruri.
Mie mi-a trimis mail prin rotld administratorul unui site in care ma ruga sa-i dau adresa de mail sau telefonul sa putem discuta despre un domeniu pe care il detin.
I-am trimis adresa de mail (nu o stia, luase legatura cu mine prin rotld).
Dupa cateva zile primesc mail cu "URGENT!!!" de la patronul firmei respective in care ma ruga sa-i dau numarul de telefonul pentru a putea discuta.
I-l dau, ma suna.
Rezumatul discutiei:
Suparare mare ca imi permit sa tin domeniul degeaba cand lui ii trebuie atat de mult.
Am spus din capul locului ca NU DAU domeniul dar asa de dragul conversatiei l-am intrebat cat ar fi dispus sa dea.
Nu mi-a dat un raspuns clar dar din ce bajbaia pe acolo am inteles ca ar da probabil cat am platit eu pe domeniu plus 10-20 euro, ca sa manance si gura la copiii mei o saorma.
I-am spus ca nu am nevoie de pomana si i-am reamintit ca taxa pe .ro e pe termen nedefinit, deci domeniul nu cere de mancare dupa care l-am trimis la plimbare ca ne invarteam in cerc.
Dupa o zi ma suna iarasi, i-am spus sa nu ma mai caute ca nu dau domeniul.
Peste o luna primesc mail de la "alta" persoana care cica aflase ca eu am domeniul respectiv si-l vrea, nu m-am obosit sa-i raspund, sigur era tot asta.
Firma de firma (am cautat pe net si am vazut cu ce se ocupa firma repectiva, totodata am inteles si de ce dorea asa de mult domeniul meu) dar nu e in stare sa dea cateva sute pe un domeniu :O, cerseste ca ultimul milog la telefon.