@dascalescu - nu stiu cine iti da pozitive degeaba
@ cRadu - Da, dupa cardul bancar
@ Mishu - nu sunt de ieri in online sa dau si verso; Teoretic nu exista aceasta posibilitate si nici practic;
@ haos - da, este vorba de domeniul android.training; registerul este International Domain Registration - International Trademark Registration
@ puthre - am trimis doar fata cardului sa se vada primele 4 si ultimele 4 cifre
Am inregistrat multe domenii, in momentul in care pe un site verifici un domeniu si iti arata ca este valabil pentru inregistrare si l-ai adaugat in cos, se blocheaza pentru toti ceilalti si e chestiune de microsecunda, alminteri daca era altfel curgeau topicurile pe multe multe forumuri ...so asa ceva nu se poate intampla in acceptiunea mea.
Eu am adaugat domeniul in cos, l-am platit, mi-au trimis in mail confirmarea, dupa aceea mi-au mai cerut si verificarea cardului si dupa imi trimit asta:
Inteleg eu gresit toata povestea asta? Indiferent ca este preinregistrare, inregistrare sau orice alt tip de inregistrare prin care ti se ofera o preemtiune platind pentru ea tre sa se aplice. NU este vina mea ca aplicatia lor a permis asta.Citat:
Dear Customer,
Thank you for choosing Marcaria.com.
Please be informed that unfortunately the domain registration for android.training could not be completed as there was a previous application.
You can request another domain name under the new extensions available at http://www.marcaria.com/register/dom...multi_gtld.asp
Please indicate if you would like your payment to be applied as credit to your Marcaria.com account, or if you would prefer a refund.
If we don't receive your response within the next 5 days, we will automatically refund your payment.
We look forward to hearing from you.
Best Regards,
PS - Scuze pentru intarzierea cu care am raspuns