http://forum.seopedia.ro/directoare-...-jocuri-2.html
si aici se discuta putin despre acest subiect, unele chestii sunt chiar foarte interesante daca le acordati destula atentie ;)
Versiune printabilă
http://forum.seopedia.ro/directoare-...-jocuri-2.html
si aici se discuta putin despre acest subiect, unele chestii sunt chiar foarte interesante daca le acordati destula atentie ;)
Mda!
ma rog!
Eu am un site pe care de 2 ani nu-l inscrie in dmoz.
Personal cred ca nu sunt editori suficienti pt a face fata la toate cererile.
Se poate si fara, asa ca ... off - f*** off!
cand am inscris un website ... nu era chiar cel mai stralucit si nici pagerank nu prea avea. Acum a mai crescut ... si are si un pagerank de 3.
Stiu ca nu e bine sa dai de 2 ori submit la un site. Intrebarea mea este ... revin editori asupra unor site-uri neaprobate .. sau nu ?
Normal ca revin, ele sint verificate in continuu. Sau asa ar trebui.
Nu e bine sa dai submit de 2 ori in aceeasi perioada de timp.
Incearca sa gasesti o categorie relevanta si sa il trimiti spre adaugare. Apoi astepti.
Un editor ar trebui, in limita timpului, sa il analizeze.
Ca sa eviti unele neplaceri si sa transformi inscrierea in DMOZ un caz dramatic sau esuat, cauta sa vezi daca site-ul e compatibil cu ODP.
Eu tot incerc sa trimit un site, insa in categoria aferenta nu mai exista editor de mai bine de un an. M-am autopropus eu si m-au refuzat. Cred ca s-o las balta, pentru ca chiar nu mai am nicio idee. Oricum, mi se pare ca inscrierea in domz nu mai cantareste atat de mult ca in trecut.
SI eu am trimis site-ui, care nu au fost aprobate.
Dar dupa ce am citit krumel.seo-point.com/dmoz-si-necunoasterea-unora/ am realizat ca exista un adevar in cele spuse de "raposatul" Krumel: noi adaugam unde vrem noi si cum vrem noi. Nu cum ne cer ei.
Ar trebui sa fim mai atenti, problemele de obicei sint la noi si nu le ei. Bine, nu ca ar fi sfinti...
Intr-adevat miromulus.
Asa ar fi ideal daca oamenii ar recunoaste ca au gresit, dar la noi nu exista asa ceva.
si eu am incercat cateva inscrieri in dmoz insa, ....pauza. Nu cred ca prezenta sau absenta din dmoz influenteaza seminificativ page-rank-ul. Din cate stiu eu dmoz este directorul care are intietate in a fi vizitat de google. Si=apoi nu ceonteaza rank-ul site-ului de pe care ai link back ci rank-ul paginii pe care se gaseste.
Nu toate paginile din dmoz au rank mare.
de exemplu pagina Open Directory - World: Română: Afaceri: Marketing şi publicitate: Marketing pe Internet
nu are nici macar rank 0. Deci cu ce ma ajuta daca am un link acolo.
Cred ca mai bine caut o lista cu cateva sute de directoare ce apar in index0ul google cu rank cel putin 3, si imi inscriu site-ul acolo automat. ;)
Ai o viziune gresita. Nu paginile interioare trebuie sa aibe PR mare, ci domeniu trebuie sa fie o autoritate, sa aiba relevanta.
Probabil de asta nici nu reusim sa na bagam site-urle in ODP. Conceptia e toatal gresita.